aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Επίσημη θέση για τους παίκτες που ενδιαφέρουν και τις αποχωρήσεις

Ομόνοια: Επίσημη θέση για τους παίκτες που ενδιαφέρουν και τις αποχωρήσεις

Ο Αντρέας Δημητρίου μίλησε στην κάμερα της Cytavision πριν από τον αγώνα μεταξύ της Ομόνοιας και της Νέας Σαλαμίνας στο «Αμμόχωστος».

Ο εκπρόσωπος Τύπου των πρασίνων αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην αποχώρηση του Πρετσέ, την κάθοδο του Σταύρου Παπασταύροy στο νησί, αλλά και τον προγραμματισμό ενόψει της νέας χρονιάς.

Αναλυτικά:

Για την αποχώρηση του Πρετσέ και εάν θα υπάρξουν κι άλλες αποχωρήσεις: «Δεν θέλουμε να βάλουμε χρονοδιάγραμμα, μόλις ολοκληρώνεται κάτι και είμαστε έτοιμοι θα το ανακοινώνουμε»

Για την κάθοδο του Παπασταύρου στην Κύπρο: «Θα είναι μέχρι το τέλος του μήνα στην Κύπρο. Δεν χρειάζεται να έρθει στην Κύπρο για να τρέξουν τα ζητήματα που αφορούν την ομάδα. Βέβαια η παρουσία του στην Κύπρο έχει διαφορετική σημασία».

Για τον προγραμματισμό και τους παίκτες που ενδιαφέρουν: «Αξιολογούνται πολλοί ποδοσφαιριστές συνεχώς και από εκεί και πέρα θα γίνουν επιλογές, όταν θα εντοπίσουμε τους ποδοσφαιριστές που θα μας δώσουν αυτά που ζητάμε. Συστήνουμε υπομονή, έχουμε χρόνο μπροστά μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ