aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Επιμένουν για φλερτ Ρεμς - Ουζόχο

Ομόνοια: Επιμένουν για φλερτ Ρεμς – Ουζόχο

Οι πληροφορίες που θέλουν την Ομόνοια να έχει στα χέρια της ικανοποιητική προσφορά για παραχώρηση του Φράνσις Ουζόχο πληθαίνουν. Το ίδιο και τα δημοσιεύματα που θέλουν τη Ρεμς να έχει στη μετεγγραφική της λίστα για τον Νιγηριανό τερματοφύλακα των πρασίνων.

Το ενδιαφέρον της γαλλικής ομάδας για τον διεθνή πορτιέρε του «τριφυλλιού» αποκάλυψε προ ημερών ο δημοσιογράφος Λούκα Μπεντόνι, της γνωστής ιστοσελίδας gianlucadimarzio.com, που ειδικεύεται σε αποκαλυπτικά ρεπορτάζ που αφορούν μετεγγραφές.

Νεότερες πληροφορίες από τη Γαλλία και τη Νιγηρία επιμένουν ότι η Ρεμς ετοιμάζεται να υπογράψει τον Ουζόχο. Σημειώνεται πως η μετεγγραφή του Πάτρικ Πεντς στους Κολοράντο Ράπιντς ενδέχεται να προκαλέσει ντόμινο εξελίξεων.

«Η ομάδα της Λιγκ1, Ρεμς παρακολουθεί τον τερματοφύλακα της Νιγηρίας, Φρανσίς Ουζόχο, αναφέρει το Reelradio.com.ng. Ο Νιγηριανός διεθνής έχει ακόμη ένα χρόνο και έξι μήνες συμβόλαιό με την κυπριακή Ομόνοια Λευκωσίας, αλλά είναι ανοιχτός στη μετακόμιση.

Ο Ουζόχο έλαβε αρκετούς επαίνους για την απόδοσή του στον αγώνα της Ομόνοιας στο UEFA Europa League εναντίον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον περασμένο Οκτώβριο», σημειώνει το ρεπορτάζ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ