aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Έπεται «κύμα» αποχωρήσεων

Ομόνοια: Έπεται «κύμα» αποχωρήσεων

Η πόρτα της εξόδου του «Ηλίας Πούλλος» άνοιξε με την αποχώρηση του Χουάν Αλμπίν και θα παραμείνει ανοικτή, καθώς αναμένεται να την διαβούν αρκετοί ποδοσφαιριστές στη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Όπως σας ενημέρωσε από τις 24 Δεκεμβρίου η ιστοσελίδα μας Goal.com.cy (διαβάστε εδώ σχετικό ρεπορτάζ) οι αποχωρήσεις πολύ πιθανόν να ξεπεράσουν τις τέσσερις, αφού ο Γιάννης Αναστασίου έχει πάρει τις αποφάσεις του για ποδοσφαιριστές τους οποίους δεν επιθυμεί να έχει στο ρόστερ στη συνέχεια της χρονιάς.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Η επιστροφή ενός τροπαιούχου που έφερε Ασίς, Σάλατιτς και Ατράντε

Ο Ελλαδίτης προπονητές πέραν της απόφασης να μην εγγράψει τον Μάρκο Μότα, ενημέρωσε άλλους τρεις (!) ποδοσφαιριστές ότι δεν υπολογίζονται. Πρόκειται για τους Ενρίκες, Ζαρκίνιο Αντόνια και Ζαΐλσον Αραούζο, ενώ δύσκολα θα συνεχίσει και ο Γκρίνιτζ παρόλο που είναι κάτω των 23 ετών.

Διαβάστε επίσης: Βρήκε ομάδα ο Λοέ, με το «ενάμιση» πόδι λένε οι Ισπανοί

Την ίδια ώρα, δημοσιεύματα στην Ισπανία κάνουν λόγο για επαφές του Λοέ με την Ταραγόνα, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο μετεγγραφής του Καμερουνέζου στην ισπανική ομάδα. Το κατά πόσο ισχύουν τα όσα αναφέρουν οι Ισπανοί θα το δείξει ο χρόνος. Πάντως, επί της παρούσης, δεν υπάρχει καμία ενημέρωση από την πλευρά του ποδοσφαιριστή στην Ομόνοια.

Λίγο αργότερα η Ομόνοια με ανακοίνωσή της τόνισε πως δεν έχουν παρθεί οριστικές αποφάσεις για αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών, συστήνοντας υπομονή στην κόσμο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ