aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Επέστρεψε στη βάση της, τα τέσσερα φιλικά στην Κύπρο

Ομόνοια: Επέστρεψε στη βάση της, τα τέσσερα φιλικά στην Κύπρο

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Μετά από 13 ημέρες σκληρής δουλειάς, δίνοντας έμφαση στη φυσική κατάσταση, στην ομοιογένεια και στα στοιχεία που θέλει ο Ολίβα να έχει η ομάδα του στο παιχνίδι της, αλλά και τη διεξαγωγή τεσσάρων φιλικών αγώνων, η αποστολή της Ομόνοιας επέστρεψε τις πρώτες πρωινές ώρες στη βάση της.

Για σήμερα και για αύριο παραχωρήθηκε ρεπό και από την Πέμπτη οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται και πάλι στο «Ηλίας Πούλλος», ενώ μέχρι την πρεμιέρα του πρωταθλήματος οι πράσινοι θα δώσουν άλλα τέσσερα φιλικά παιχνίδια.

Θα κάνουν αρχή την Κυριακή με τον Παναθηναϊκό, στο ΓΣΠ (19:30), και θα ακολουθήσουν τα ματς με Παραλίμνι στο «Τάσος Μάρκου» (8/8, 19:00), Νέα Σαλαμίνα στο ΓΣΖ (12/8, 19:30) και ΑΕΛ στο Τσίρειο (18/8, 19:00).

Μέσα από τα πιο πάνω φιλικά και σε συνδυασμό με τα συμπεράσματα που έχει εξάγει ο Ισπανός προπονητής για τους ποδοσφαιριστές μέσω των προπονήσεων και των φιλικών στην Πολωνία θα καταλήξει στις επιλογές για το αρχικό σχήμα που θα παρουσιάσει στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ