aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Έπεσε στις €400.000 ο Κρίστιανσεν, αλλά…

Ομόνοια: Έπεσε στις €400.000 ο Κρίστιανσεν, αλλά…

Από την ισπανική αγορά θα προέρχεται, εκτός απροόπτου, ο νέος προπονητής της Ομόνοιας. Όπως ανέφερε στο ραδιόφωνο του Active ο ρεπόρτερ Ομόνοιας του Goal, Κώστας Καλλής, ο τεχνικός διευθυντής των πρασίνων Άνχελ Γκόμεθ Ρουίς θα πάρει την οριστική του απόφαση μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Τόμας Κρίστιανσεν απασχόλησε έντονα την Ομόνοια, έριξε τις απολαβές του, εντούτοις παραμένει ακριβός για το τριφύλλι.

Διαβάστε επίσης: Δεν δίνει δεκάρα για Μιχαΐλοφ – «Ανήκω στην Ομόνοια»

Αναλυτικά τα όσα ειπώθηκαν στον Active για το θέμα προπονητή στην Ομόνοια

«Aπασχόλησε έντονα, όμως, φαίνεται να μην είναι αυτός ο προπονητής για τον οποίο κινείται η Ομόνοια. Έγινε κίνηση προς τον Κρίστιανσεν, έριξε και τις οικονομικές του απαιτήσεις γιατί ήταν αρκετά ψηλές αρχικά. Ήταν στο μισό εκατομμύριο ευρώ στην αρχή. Η πληροφόρηση που έχουμε είναι ότι έπεσε μέχρι τις 400, ποσό που είναι και πάλι ψηλό για την Ομόνοια, παρόλο που το ποσό που δαπανηθεί για προπονητή είναι σαφώς ψηλότερο σε σχέση με προηγούμενα χρόνια. Σύμφωνα με την πληροφόρηση που έχουμε δεν θα είναι ο Κρίστιανσεν ο νέος προπονητής, αν και είχαν θετική άποψη στην Ομόνοια για τον Δανό. Η περίπτωση που κερδίζει έδαφος είναι άλλη, και φαίνεται ότι εκτός απρόοπτου θα πρόκειται για Ισπανό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ