aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Έπεσε και το τελευταίο «κάστρο»

Ομόνοια: Έπεσε και το τελευταίο «κάστρο»

Το σερί που θυμίζει τα «πέτρινα» χρόνια της Ομόνοιας στο πρόσφατο παρελθόν θυμίζουν οι επιδόσεις των πρασίνων στη φετινή χρονιά. Το «τριφύλλι» συνεχίζει να βαδίζει και να παραπατά, ανήμπορο να υψώσει το ανάστημά του για να διαφυλάξει το στέμμα το πρωταθλητή. Οι πράσινοι ηττήθηκαν από την Ανόρθωση και μετρούν τέσσερις αποτυχίες σε εφτά παιχνίδια πρωταθλήματος, ενώ στις τελευταίες εφτά αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις ηττήθηκαν έξι φορές!

Μάλιστα, χθες στο ΓΣΠ έπεσε και το τελευταίο «κάστρο» με την Ομόνοια να γνωρίζει την πρώτη εντός έδρας ήττα της στο πρωτάθλημα και πρώτη μετά τον Φεβρουάριο του 2020. Πέρασε ένας χρόνος και οκτώ μήνες από την εντός έδρας αποτυχία με τον Εθνικό, για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της σεζόν 2019-20. Από τότε μέχρι το βράδυ του Σαββάτου η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ ήταν αήττητη για 22 παιχνίδια.

Η απογοήτευση και ο προβληματισμός είναι διάχυτος στις τάξεις των ανθρώπων της Ομόνοιας. Μέχρι και ο σχεδόν πάντα αισιόδοξος Νορβηγός μετά βίας υποστήριξε πως η ομάδα του μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο, τονίζοντας την αναγκαιότητα άμεσης βελτίωσης. Η νέα ήττα καταγράφηκε υπό το βλέμμα του Σταύρου Παπασταύρου. Ο μεγαλομέτοχος της Ομόνοιας είναι στην Κύπρο, παρακολούθησε την αναμέτρηση στο ΓΣΠ και προφανώς θα επιδιώξει να διορθώσει την κατάσταση. Μπορεί να βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία επαφών για πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών, όμως όσοι είναι κοντά στην ομάδα λένε πως λειτουργεί όπως ακριβώς έπραττε από την πρώτη μέρα που ανέλαβε τα ηνία στη διοίκηση της εταιρείας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ