aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Έπεισαν τον Παπασταύρου οι ιδέες και οι βλέψεις του Αναστασίου

Ομόνοια: Έπεισαν τον Παπασταύρου οι ιδέες και οι βλέψεις του Αναστασίου

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ο Νορβηγός Κόρε Ινγκεμπρίγκτσεν φάνταζε ως o επικρατέστερος για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ομόνοιας, να ‘σου όμως, που τα δεδομένα αλλάζουν από στιγμή σε στιγμή. Γιατί; Επειδή ο Γιάννης Αναστασίου ήλθε χθες το πρωί στην Κύπρο για να συζητήσει το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον σύλλογο της Λευκωσίας και μετά τη συνάντηση που είχε με τους Παπασταύρου και Γκόμεθ, πληροφορίες τον φέρουν όχι μόνο να είναι το φαβορί, αλλά να βρίσκεται προ των πυλών.

Ο 45χρονος Ελλαδίτης προπονητής είναι μιαν ανάσα από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του «τριφυλλιού», επικρατώντας του Ινγκεμπρίγκτσεν και ένα – δυο άλλων τεχνικών που ήταν υποψήφιοι. Ο Αναστασίου, που βρέθηκε και στο «Ηλίας Πούλλος» και ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του συλλόγου, εργάστηκε ως πρώτος προπονητής στον Παναθηναϊκό (2013-15), στη Ρόντα (2016) και στη Κόρτραϊκ (2017).

Διαβάστε επίσης: Aποκαλύπτουν λεπτομέρειες του deal Ομόνοιας-Αναστασίου

Με τους πράσινους της Αθήνας, κατέκτησε το Κύπελλο την πρώτη σεζόν, ενώ η ομάδα του έπαιξε καλό ποδόσφαιρο παρόλο που δεν είχε μεγάλο μπάτζετ και στηριζόταν σε αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές. Ο Ελλαδίτης θα βρίσκεται απόψε στο ΓΣΠ για να παρακολουθήσει το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ.

Ο Παπασταύρου, που βρίσκεται από χθες στην Κύπρο, φέρεται να σχημάτισε θετική άποψη για τον Αναστασίου, τις ιδέες και τις βλέψεις του. Η επισημοποίηση της συνεργασίας αναμένεται να προκύψει σήμερα, το πολύ αύριο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ