aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Έπαθε πέρσι, δεν έμαθε φέτος και υποφέρει

Ομόνοια: Έπαθε πέρσι, δεν έμαθε φέτος και υποφέρει

Μια από τις πιο ντροπιαστικές ήττες στην ιστορία της, δέχθηκε η Ομόνοια προχθές από τον ΑΠΟΕΛ. Το 0-4 είναι βαρύ κι ασήκωτο. Αποτέλεσμα που ήταν απόρροια της τραγικής εμφάνισης των πρασίνων, που λες και δεν παρουσιάστηκαν ποτέ στο ντέρμπι με τον «αιώνιο» αντίπαλο. Ο Φερέρα έκανε λόγο για παρουσία στα πρώτα δυόμισι λεπτά. Ήταν μια από τις χειρότερες εάν όχι η χειρότερη εμφάνιση του «τριφυλλιού» τα τελευταία χρόνια.

Ούτε αρχή ούτε και τέλος είχε η Ομόνοια, με την ευθύνη να βαραίνει κατά κύριο λόγο τον προπονητή της. Του καταλογίζονται πολλά από τον κόσμο της ομάδας και ιδιαιτέρως για την απόφασή του να τοποθετήσει ως δεξιό εξτρέμ τον Κακουλλή, ενώ είχε στον πάγκο τον Λοΐζου.

Όπως επίσης να αφήσει εκτός ενδεκάδας τον Χαραλάμπους, με τους Κούσουλο και Μπέζους, κατά κύριο λόγο, να μην δικαιολογούν την παρουσία τους στο αρχικό σχήμα. Προκαλεί απορία και η μη χρησιμοποίηση του Παπουλή. Δεν είναι άμοιροι ευθυνών οι ποδοσφαιριστές. Σχεδόν όλοι ήταν απαθείς.

Η διοίκηση δέχεται «πυρά» κυρίως για αποφάσεις που λήφθηκαν το περασμένο καλοκαίρι και γιατί δείχνει ακόμη εμπιστοσύνη σε άτομα που δεν δικαιολογούν την παρουσία τους σ’ ένα μεγάλο σύλλογο. Κι όλα αυτά ενώ η σεζόν που προηγήθηκε ήταν η χειρότερη στο πρωτάθλημα στην ιστορία του συλλόγου.

Έπαθε, αλλά δεν έμαθε και η Ομόνοια βρίσκεται προ του φάσματος, όσο κι αν είναι νωρίς, άλλης μιας πλήρους αποτυχημένης σεζόν. Το πρωτάθλημα χάθηκε και πάλι, ενώ είναι ορατός ο κίνδυνος με τέτοιες εμφανίσεις να μείνει ξανά εκτός εξάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ