aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Έπαθε, αλλά έμαθε;

Ομόνοια: Έπαθε, αλλά έμαθε;

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Την τρίτη νεοφώτιστη ομάδα, την ΑΕΖ Ζακακίου, θα κληθεί να αντιμετωπίσει αύριο η Ομόνοια, εκτός έδρας, στο Παφιακό. Παιχνίδι στο οποίο θα παρουσιαστεί με τον τίτλο του ακλόνητου φαβορί και θα επιδιώξει να τον επιβεβαιώσει εντός αγωνιστικού χώρου. Η βαθμολογική θέση των δυο ομάδων, η ποιότητα, η εμπειρία και το όνομα, φανερώνει πως η Ομόνοια έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

Βεβαίως, κανένα παιχνίδι δεν θεωρείται τελειωμένο πριν τη διεξαγωγή του. Γι’ αυτό και στο «τριφύλλι» παρουσιάζονται αποφασισμένοι να δείξουν την απαιτούμενη σοβαρότητα και σεβασμό στον αντίπαλο, ώστε να μη βρεθούν προ εκπλήξεως.

Άλλωστε, έπαθαν στο πρόσφατο παρελθόν και θέλουν να δείξουν και να αποδείξουν με την εμφάνισή τους ότι έμαθαν. Συγκεκριμένα, η Ομόνοια τράβηξε ζόρια με τις άλλες δύο νεοφώτιστες. Με την Αναγέννηση απώλεσε δύο σημαντικούς βαθμούς (2-2).

Μάλιστα, για την ομάδα της Δερύνειας είναι και ο μοναδικός βαθμός της στο πρωτάθλημα αφού στα υπόλοιπα οκτώ ματς δέχθηκε την ήττα. Με την Καρμιώτισσα στο ΓΣΠ, βρέθηκε προ του φάσματος έκπληξης, αφού δύο φορές η αντίπαλός της πήρε προβάδισμα και τελικά η Ομόνοια με αντεπίθεση διαρκείας στο τελευταίο ημίωρο έφερε τα κάτω πάνω και πήρε τη νίκη (4-2).

Ακόμη, η ομάδα του Κάρβερ μετρά απώλεια ακόμη τεσσάρων βαθμών με μικρομεσαίες ομάδες. Αναδείχθηκε ισόπαλη με τη Δόξα στο ΓΣΠ (1-1) και με τη Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος» (1-1).

Στο αυριανό ματς με την ΑΕΖ, η Ομόνοια θα πάει υποψιασμένη, όχι μόνο για το τι προηγήθηκε με τις νεοφώτιστες ομάδες αλλά έχοντας και κατά νου την εμφάνιση και το ισόπαλο αποτέλεσμα της αντιπάλου της κόντρα στην ΑΕΛ, την προηγούμενη αγωνιστική.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ