aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Επανεμφάνιση Σέχου στην ενδεκάδα και μια ακόμα αλλαγή

Ομόνοια: Επανεμφάνιση Σέχου στην ενδεκάδα και μια ακόμα αλλαγή

Με δύο μόνο αλλαγές (τη μια αναγκαστική), σε σχέση με το πρόσφατο ντέρμπι κόντρα στην Ανόρθωση, παρατάσσει την Ομόνοια ο Χένινγκ Μπεργκ στο ματς με αντίπαλο τον Εθνικό.

Συγκεγκριμένα, εκτός έμεινε ο Ψάλτης και ο Γκόμεθ, ο οποίος θα λείψει για το υπόλοιπο της σεζόν. Αντίθετα, φανέλα βασικού πήραν οι Σέχου, ο οποίος επιστρέφει μετά από ενάμισι περίπου μήνα, και Μπασιρού.

Τελευταία συμμετοχή του Νιγηριανού ακραίου αμυντικού, ήταν στις 26 Δεκεμβρίου, στο ντέρμπι κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, όταν και τραυματίστηκε και αντικαταστήθηκε στο 38ο λεπτό. Επιστροφή στο αρχικό σχήμα και για τον Μπασιρού, που έλειψε λόγω Κόπα Άφρικα, μετά τις 22 Δεκεμβρίου και το ντέρμπι απέναντι στην ΑΕΛ. Ο μέσος από τα Κομόρος, πέρασε ως αλλαγή στο ματς με αντίπαλο την Ανόρθωση.

Η ενδεκάδα της Ομόνοιας: Φαμπιάνο, Σέχου, Γιούστε, Παναγιώτου, Λέτσγιακς, Μπασιρού, Ντίσκερουντ, Λοϊζου, Μποτεάκ, Κακουλλής, Τσέποβιτς.

Στον πάγκο: Παναγή, Ουζόχο, Ψάλτης, Κίκο, Ευαγγέλου, Ασημένος, Χαραλάμπους, Χρίστου, Λοβέρα, Ζαχαρίου, Ασάντε, Παπουλή.

273651761 1629384370749128 8867518185874995755 N

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ