aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Επανεμφάνιση, ετοιμότητα και… απογείωση για τον Παναγή

Ομόνοια: Επανεμφάνιση, ετοιμότητα και… απογείωση για τον Παναγή

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΑΒΡΙΗΛ

Την επανεμφάνιση του στον αγωνιστικό χώρο και σε επίσημο αγώνα πραγματοποίησε ο τερματοφύλακας της Ομόνοιας, Κωνσταντίνος Παναγή με τα χρώματα της Εθνικής απέναντι στο Καζακστάν (1-1).

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Ο σκοπός της εγρήγορσης κι οι εννέα απόντες

Τελευταία επίσημη συμμετοχή που κατέγραψε ο Κύπριος τερματοφύλακας με την Εθνική Κύπρου, ήταν στις 21 Μαρτίου 2019 στο ματς με το Σαν Μαρίνο (5-0), ενώ με την Ομόνοια στις 14 Απριλίου 2019 με τον Απόλλωνα (0-2). Τελευταία του ανεπίσημη συμμετοχή, ήταν στο φιλικό της Ομόνοιας με τη Νέα Σαλαμίνα, λίγες μέρες πριν από την έναρξη του νέου πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης: Μπεν Σιμόν: «Συμφωνώ με τον Εφραίμ, κουράστηκα…»

Ο 25χρονος τερματοφύλακας έδειξε ετοιμότητα στην ψεσινή εμφάνιση του με την Εθνική, καθώς είχε αρκετά καλή εμφάνιση κόντρα στους Καζάκους. Δέχθηκε γκολ, νωρίς (μόλις στο 3’) έπειτα από διαδοχικά λάθη στην άμυνα του, ωστόσο δεν πτοήθηκε. Μάλιστα, στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου προέβηκε σε μία εντυπωσιακή απόκρουση, καθώς έπειτα από φάουλ των ποδοσφαιριστών του Καζακστάν, απογειώθηκε στο αριστερό παραθυράκι της εστίας του και έδιωξε σε κόρνερ.

Ο τεχνικός της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, καθότι η ετοιμότητα του Παναγή δίνει υγιείς ανταγωνισμό στην θέση του τερματοφύλακα, εκεί που υπάρχει ο Φρανσίς Ουζόχο, ο οποίος άρχισε άκρως θετικά στους πρώτους δύο αγώνες με Δόξα και Νέα Σαλαμίνα (2-0).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ