aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: «Έπαιξε» πρώτος ο… φευγάτος Τζόρντι Γκόμεθ

Ομόνοια: «Έπαιξε» πρώτος ο… φευγάτος Τζόρντι Γκόμεθ

Η αποκαλυπτική είδηση του «Goal» ότι ο Τζόρντι Γκόμεθ είναι ο Νο1 εκλεκτός του τεχνικού διευθυντή της Ομόνοιας, Άνχελ Γκόμεθ για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της ομάδας, δεν «ξέφυγε» ούτε από τους Βούλγαρους δημοσιογράφους, που την είχαν πρώτο θέμα στα ΜΜΕ της χώρας (ακολουθούν σχετικές φωτογραφίες).

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Η συμφωνία με την «Fonbet» θα αγγίξει το €1.000.000!

Βλέπετε ο 33χρονος Καταλανός μέσος ανήκει στη Λέφσκι Σόφιας με την οποία βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για λύση του συμβολαίου του, προκειμένου να έρθει στην Κύπρο και να ντυθεί στα πράσινα. Σε αντίθετη περίπτωση, ή αν καθυστερήσει το θέμα, ο Άνχελ Γκόμεθ δεν θα διστάσει να στρέψει την προσοχή του σε άλλους παίκτες που έχει στα υπόψη του.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Ο Γκόμεθ «αντέγραψε» τον Τόρρες και μετά μόνο τρεις Ισπανοί!

Αξίζει ν’ αναφέρουμε επίσης, πως τα βουλγάρικα ΜΜΕ τονίζουν ότι οι σχέσεις του παίκτη και βουλγαρικής ομάδας δεν είναι και οι καλύτερες εδώ και περίπου μια εβδομάδα και είναι θέμα χρόνου να εκδοθεί το διαζύγιο ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής δεν προπονείται με την πρώτη ομάδα, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: «Κολλητάρι» με τον Μέσι από την «La Masia» ο Γκόμεθ!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ