aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΟμόνοια: Εντυπωσιακή η ποδηλατική ομάδα

Ομόνοια: Εντυπωσιακή η ποδηλατική ομάδα

Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία της Ομόνοιας στον αγώνα ατομικής χρονομέτρησης Κυπέλλου ποδηλασίας δρόμου Ανάβαση Elite – Αγροτουρισμός Καλοπαναγιώτη, όπως ανακοινώθηκε από το σωματείο.

Αναλυτικά:

«Για μια ακόμη φορά οι ποδηλάτες μας έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και αρκετοί από αυτούς ανέβηκαν σε θέσεις βάθρου. Στους άντρες, ο Ανδρέας Χριστοφή συνέχισε την ανοδική του πορεία και ανέβηκε στην 2η θέση με χρόνο 20:52. Στους πανπαίδες (U15) ο Κωνσταντίνος Παυλίδης ανέβηκε στην 2η θέση με χρόνο 24:20, μόλις 5 δευτερόλεπτα πίσω από τον πρώτο, βελτιώνοντας την απόδοση του αγώνα με αγώνα.

Στις κορασίδες, η Δήμητρα Κουκουμά συνέχισε να εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις της, τερματίζοντας στην 1η θέση με χρόνο 26:41, κάτι που αποτελεί τη δεύτερη καλύτερη επίδοση του αγώνα στις γυναίκες. Η Δήμητρα αποδεικνύει αγώνα με αγώνα ότι με σκληρή δουλεία και ανάλογη συνέχεια είναι ικανή να γράψει χρυσές σελίδες για την Κυπριακή ποδηλασία. Στην 3η θέση στις κορασίδες τερμάτισε η Γεωργία Γιαγκουλλά με χρόνο 35:51 συνεχίζοντας την σταθερή της πορεία.

Στην κατηγορία CFA Γυναίκες U18, η νεαρή Ελένη Κουκουμά τερμάτισε στην 2η θέση με χρόνο 30:31 και προετοιμάζεται για την κατηγορία παγκορασίδων U15, όπου με την συμπλήρωση του 14ου έτους ηλικίας θα μπορέσει να συμμετάσχει.

Στην κατηγορία CFA Άντρες 31-40, ο Πάρης Χατζήπαναγη στον πρώτο του αγώνα τερμάτισε στην 3η θέση και άφησε πολλές υποσχέσεις αφού συνεχίζει την προετοιμασία του για την κατηγορία των Αντρών. Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους αθλητές μας που ήταν κοντά στις πρώτες τριάδες σε κάθε κατηγορία δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό και αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον.

Οι έγραφες στην ακαδημία μας συνεχίζονται κανονικά. Για τα παιδιά 6-17 οι προπονήσεις γίνονται στο πάρκο Αθαλάσσας, υπό την επίβλεψη διπλωματούχων προπονητών. Για εγγραφές στην ακαδημία επικοινωνήστε στα τηλεφωνά: 97-609701 / 99-671512».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ