aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Εντόπισε νέο ταλέντο ο Αναστασίου, ποιος είναι ο Γαβριήλ

Ομόνοια: Εντόπισε νέο ταλέντο ο Αναστασίου, ποιος είναι ο Γαβριήλ

ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ

Συνεχίζεται η προετοιμασία της Ομόνοιας ενόψει του «αιώνιου» ντέρμπι. Η Ομόνοια θα αναμετρηθεί το ερχόμενο Σάββατο με τον ΑΠΟΕΛ, οποίος ήδη κατέκτησε μαθηματικά το πρωτάθλημα δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Το μοναδικό κίνητρο για τους πράσινους είναι το γόητρο αλλά και να «σπάσουν» τα κατάρα των τελευταίων χρόνων καθώς η τελευταία νίκη επί των γαλαζοκιτρίνων καταγράφηκε το 2013.

Το γραφείο Τύπου του «τριφυλλιού» δημοσίευσε πλάνα από την προπόνηση της Τρίτης, στα οποία… εντοπίσαμε τον Γιάννη Αναστασίου σε… τετ-α-τετ με τον Μιχάλη Γαβριήλ. Ποιος είναι αυτός; Ο 20χρονου (22/3/1999) κεντρικός αμυντικός ο οποίος δίνει το παρών του στο «Ηλίας Πούλλος» με την πρώτη ομάδα. Ο Ελλαδίτης κόουτς απομόνωσε τον Γαβριήλ, του έδωσε συμβουλές ενώ έκαναν και κάποιες ασκήσεις οι δύο τους.

Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής κλήθηκε να συμμετάσχει στις προπονήσεις της Ομόνοιας το τελευταίο χρονικό διάστημα, ενώ έχει καταγράψει φουλ σεζόν με την ομάδα U19 καθώς μετρά 17 παιχνίδια και 1530 λεπτά.

Ο Αναστασίου φαίνεται πως ξεχώρισε τον Γαβριήλ και γι’ αυτό ασχολείται πιο… εντατικά με τον φιλόδοξο νεαρό ποδοσφαιριστή. Εξάλλου ο Ελλαδίτης ανέδειξε τον Μαρίνο Τζιωνή, ενώ στόχος τόσο του τεχνικού επιτελείου όσο και της διοίκησης είναι η «εξεύρεση» κυπριακού ταλέντου από τις ακαδημίες της Ομόνοιας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ