aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Έντονη κινητικότητα για το «δεκάρι»

Ομόνοια: Έντονη κινητικότητα για το «δεκάρι»

Για μια ακόμη φορά, σε ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι οι αδυναμίες της Ομόνοιας κυρίως στον τομέα της ανάπτυξης και της δημιουργίας ήταν κάτι περισσότερο από εμφανέστατες. Οι πράσινοι στην πρόβα τζενεράλε ενόψει Γάνδης, για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, στη φιλική ήττα (0-2) από την ΑΕΚ Αθηνών απείλησαν τον αντίπαλο τερματοφύλακα σε ελάχιστες περιπτώσεις.

Οι παίκτες του Νιλ Λένον, με εξαίρεση κάποια μικρά διαστήματα δεν ήταν καθόλου καλοί επιθετικά. «Φώναξαν» πως η ομάδα χρειάζεται ακόμη δουλειά, αλλά κυρίως μετεγγραφική ενίσχυση στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.

Πληροφορίες μας πάντως αναφέρουν, πως τις τελευταίες ώρες παρατηρείται έντονη κινητικότητα, για να κλείσει άμεσα το θέμα της απόκτησης επιτελικού μέσου. Οι διαδικασίες είναι σε εξέλιξη και όπως φαίνεται, η μετεγγραφή θα ολοκληρωθεί σύντομα, αφού οι πράσινοι «τρέχουν» προκειμένου ο ποδοσφαιριστής να είναι σε θέση να βοηθήσει στις διπλές αναμετρήσεις κόντρα στη Γάνδη.

Την ίδια ώρα, μιλώντας στην κάμερα της Cytavision, πριν την έναρξη του φιλικού κόντρα στην ΑΕΚ ΑΘηνών, ο εκπρόσωπος Τύπου, Ανδρέας Δημητρίου σχολίασε πως η Ομόνοια σκοπεύει να ενισχυθεί επίσης με αριστερό μπακ, μέσο και επιθετικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ