aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Έντονες αντιδράσεις για τα ακριβά εισιτήρια στο φιλικό με τους Ούγγρους

Ομόνοια: Έντονες αντιδράσεις για τα ακριβά εισιτήρια στο φιλικό με τους Ούγγρους

Η Ομόνοια θα έχει στη διάθεσή της μονάχα 500 εισιτήρια για το αυριανό (19:00) φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τη ZTE FC (Ζάλαεγκερζεγκι) Ουγγαρίας στο «Αμμόχωστος». Διότι αυτό προβλέπεται από το Ποδοσφαιρικό Πρωτόκολλο.

Από τα 500 εισιτήρια, τα 250 θα αφορούν στο χώρο των θεωρείων και τα άλλα 250 στην κεντρική κερκίδα (δυτική), τα οποία διατίθενται μόνο σε προπώληση. Σύμφωνα με το Ποδοσφαιρικό Πρωτόκολλο, δεν θα λειτουργήσει ταμείο στο γήπεδο.

Έως εδώ ΟΚ, διότι προέκυψαν έντονες αντιδράσεις, τόσο με πάρα πολλά σχόλια οπαδών της Ομόνοιας στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο Facebook, όσο και σε διάφορα οπαδικά γκρουπ.

Τα βάζουν με τη διοίκηση η οποία όρισε την τιμή ως εξής: Θεωρείο €50 (€25 εισιτηρίου εισόδου & €25 λαχνός με κλήρωση & κασκόλ στην είσοδο του σταδίου) και Κεντρική €35 (€10 εισιτηρίου εισόδου & €25 λαχνός με κλήρωση & κασκόλ στην είσοδο του σταδίου).

Υπάρχουν και ελάχιστοι που τάσσονται υπέρ αυτής της απόφασης, αλλά υ συντριπτή πλειοψηφία διαφωνεί και μάλιστα έντονα. Μια επίσκεψε στα Social Media είναι αρκετή για να αντιληφθεί κανείς το μέγεθος των αντιδράσεων των οπαδών της Ομόνοιας οι οποίοι επίσης δεν θεωρούν εμπορικό τον αντίπαλο σε σημείο που να δικαιολογούνται οι τιμές που όρισε η διοίκηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ