aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ενοχλημένοι για τον ορισμό Ξενοφώντος

Ομόνοια: Ενοχλημένοι για τον ορισμό Ξενοφώντος

Έντονα ενοχλημένοι είναι στην Ομόνοια, σύμφωνα με πληροφορίες μας, για τον ορισμό του Χαράλαμπου Ξενοφώντος στην 8η αγωνιστική, εξέλιξη που οι πράσινοι θεωρούν πως αυξάνει περαιτέρω την προκατάληψη και τη δυσπιστία στο πρωτάθλημα. Στο «τριφύλλι» υποστηρίζουν πως η τιμωρία που επιβλήθηκε στον βοηθό διαιτητή για το, ομολογουμένως, πολύ σοβαρό του λάθος στον αγώνα με την Αλκή, ήταν σαν χάδι.

Ουσιαστικά τιμωρήθηκε με αποκλεισμό από τρεις αγωνιστικές, τη στιγμή που η Ομόνοια, εκτός από το αγωνιστικό πλήγμα, δέχτηκε πέραν των 25.000 ευρώ πρόστιμο για όσα ακολούθησαν του διαιτητικού λάθους, συν το γεγονός ότι παράγοντές της τιμωρήθηκαν με πολύμηνους αποκλεισμούς. Επιπλέον, στην Ομόνοια όπως πληροφορούμαστε, νιώθουν ότι την ποινή ο Ξενοφώντος τη δέχτηκε «για τα μάτια του κόσμου» και πως σε καμία περίπτωση τέτοιες ποινές δεν μπορούν να θεωρηθούν παραδειγματικές, αλλά και ούτε συμβάλλουν στη βελτίωση της κυπριακής διαιτησίας.

Ο Ξενοφώντος… Χαπέσιης και οι αδυναμίες

Στο «τριφύλλι», τη δεδομένη χρονική στιγμή, δεν θα ασχοληθούν δημόσια με το θέμα, για να μην υψώσουν τους τόνους πριν από το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα. Θα πρέπει, όμως, να θεωρείται δεδομένο πως η Ομόνοια θα τοποθετηθεί.

«Να πετάξει τη σημαία και να ασχοληθεί με το τάβλι»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ