aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ενίσχυση σε όλες τις γραμμές, οι πρώτοι στόχοι

Ομόνοια: Ενίσχυση σε όλες τις γραμμές, οι πρώτοι στόχοι

Η Ομάδα Προγραμματισμού της Ομόνοιας έχει αρχίσει ήδη τη δουλειά ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η αποτυχημένη τρέχουσα αγωνιστική περίοδος θα αποτελέσει παράδειγμα προς αποφυγήν καθώς δεν υπάρχει περιθώριο λάθους για άλλη μια σεζόν που δεν θα εκπληρωθούν οι στόχοι της ομάδας (πρωταγωνιστική πορεία, έξοδος στην Ευρώπη).

Αρκετές αλλαγές θα προκύψουν στο ρόστερ των πρασίνων αφού οι ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν το Καλοκαίρι του 2018 δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα ενώ φανερώθηκε και η έλλειψη ποιότητας. Ο Νεόφυτος Λάρκου και ο Γιάννης Αναστασίου έχουν καταλήξει κατά 90% στο ποιοι παίκτες θα αποχωρήσουν όπως και στο πως θα αγωνίζεται το «τριφύλλι». Ο διευθυντής ποδοσφαίρου άρχισε ήδη μαζί με τους Ράινερ Ράουφμαν και Σίμο Ταραπουλούζη τα μετεγγραφικά ταξίδια, ενώ υπενθυμίζουμε πως η ομάδα της πρωτεύουσας θα ενισχυθεί σε όλες τις γραμμές.

Ο Μεχίας αναμένεται πως θα αποτελέσει παρελθόν και έτσι θα αποκτηθεί τερματοφύλακας, ενώ η οικογένεια της Ομόνοιας περιμένει την επιστροφή του Παναγή ο οποίος εγχειρίστηκε προ ημερών. Από’ κει και πέρα θα αποχωρήσουν από το «Ηλίας Πούλλος» οι Βύντρα και Γκαφούρ γι’ αυτό και θα αποκτηθούν άλλοι δύο κεντρικοί αμυντικοί (στην ίδια θέση αγωνίζονται οι Κούσουλος-Κατελάρης). Η τέταρτη προσθήκη θα αφορά αριστερό μπακ. Έπειτα θα προστεθούν στο ρόστερ ανασταλτικός μέσος, επιτελικός, επιθετικός και εξτρέμ.

Υπενθυμίζουμε πως οι Λοέ Εντρένα, Ατζαγκούν, Ζίβετς και Λόρα δεν θα βρίσκονται στην ομάδα της πρωτεύουσας τη νέα αγωνιστική περίοδο. Το τεχνικό επιτελείο δεν έχει πάρει ακόμη την απόφαση του σχετικά με το μέλλον των Σοάρες, Ραμίρες, Μότα, ίσως και του Ντάρμπισαϊρ. Ο Νεόφυτος Λάρκου στη συνέντευξη Τύπου αποκάλυψε πως αρχικά θα γίνουν 7 μετεγγραφές που θα αποτελέσουν βασικές επιλογές, και αναλόγως των αναγκών θα κινηθούν για επιπλέον προσθήκες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ