aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Εγγράφεται και στελεχώνεται

Ομόνοια: Εγγράφεται και στελεχώνεται

Περί τα τέλη της εβδομάδας θα ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής της εταιρείας, που θα έχει τη διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ομόνοιας, στον Έφορο Εταιρειών. Είναι ένα από τα πολλά θέματα που «τρέχει» το τελευταίο διάστημα ο Παπασταύρου και οι συνεργάτες του.

Αφού εγγραφεί η εταιρεία, θα μπορεί να στελεχωθεί κιόλας. Ο Παπασταύρου θα κατέχει τη θέση του προέδρου, ενώ θέση θα πάρουν οι Δημήτρης Γρηγόρη, Μίνως Χαραλάμπους, Νικόλας Γεωργιάδης, Νίκος Χαραλαμπίδης και άλλος ένας, συν τα τρία μέλη που θα ορίσει το σωματείο ώστε να συμπληρωθεί το εννιαμελές Διοικητικό Συμβούλιο.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Στην ίδια πτήση Γκόμεθ – προπονητής

Εξάλλου, ο Σταύρος Παπασταύρου ζήτησε και θα έχει τις προσεχείς μέρες, συναντήσεις με αθλητικούς φορείς. Την Παρασκευή θα βρεθεί με τον πρόεδρο του ΚΟΑ, Κλεάνθη Γεωργιάδη. Επίσης, με την επιστροφή του προέδρου της ΚΟΠ Γιώργου Κούμα, από το Κογκρέσο της ΦΙΦΑ στη Ρωσία, θα γίνει συνάντηση. Ακόμη, θα διευθετηθεί ραντεβού και με τον διευθυντή του ΓΣΠ, Φοίβο Κωνσταντινίδη. Χθες βράδυ, τον επενδυτή δεξιώθηκε ο Όμιλος Παλαιμάχων της Ομόνοιας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ