Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ενδεκάδα χωρίς Κουλιμπαλί, Σεμέδο και Άιτινγκ - Δύο αλλαγές από Μπεργκ

Ομόνοια: Ενδεκάδα χωρίς Κουλιμπαλί, Σεμέδο και Άιτινγκ – Δύο αλλαγές από Μπεργκ

Η Ομόνοια θα είναι τυπικά οικοδέσποινα στο τοπικό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, που θα αρχίσει στις 20:00, και ο Χένινγκ Μπεργκ επέλεξε το εξής σχήμα: Oυζόχο, Ντιουνκού, Σίμιτς, Παναγιώτου, Μπάλκοβετς, Κούσουλος, Π. Ανδρέου, Εβάντρο, Χατζηγιοβάνης, Τάνκοβιτς, Μαέ.

Σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα κόντρα στην Ομόνοια Αραδίππου ο Χένινγκ Μπεργκ προχώρησε σε δύο αλλαγές. Τις θέσεις των Κουλιμπαλί και Μάριτς (τιμωρημένος) πήραν οι Παναγιώτου και Κούσουλος. Στον πάγκο έμειναν οι Σεμέδο και Άιτινγκ, οι οποίοι προέρχονται από τραυματισμό.

Στον πάγκο: Μιχαήλ, Κυριακίδης, Κουλιμπαλί, Άιτινγκ, Σεμέδο, Γιόβετιτς, Α. Ανδρέου, Εράκοβιτς, Νεοφύτου, Ευαγγέλου, Κωνσταντινίδης, Χριστοφόρου.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ