Mία θετική εξέλιξη προέκυψε κατά τη διάρκεια της ημέρας για την Ομόνοια. Ο Σάσα Ζίβετς, ο οποίος δεσμευόταν με συμβόλαιο συνεργασίας με τους «πράσινους», βρήκε τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, καθώς ανακοινώθηκε από τη Ζάγκλιεμπιε Λιουμπίν για τρία χρόνια. Η εξέλιξη αυτή χαροποίησε ιδιαίτερα το «τριφύλλι», αφού ανάλογα με το συμβόλαιο που πήρε ο Σλοβένος εξτρέμ από την πολωνική ομάδα, θα κριθεί και το ποσό της αποζημίωσης από την Ομόνοια.
Ένας «πονοκέφαλος» λιγότερος, λοιπόν, για την ομάδα της Λευκωσίας που αναμένει τα νεότερα και από τους Τόμας Μεχίας, Μάρκο Μότα, Μίκαελ Γκαφούρ, Ραούλ Λοέ και Χουανάν Εντρένα, οι οποίοι έχουν συμβόλαιο με τους «πράσινους», όμως τέθηκαν εκτός πλάνου κι ενημερώθηκαν όπως βρουν νέα ποδοσφαιρική στέγη. Όσο δεν βρίσκουν ομάδα τόσο περισσότερο θα «πατούν» στο συμβόλαιο που διατηρούν και απομένει να διαφανεί πώς θα χειριστούν στην πορεία την κάθε περίπτωση ξεχωριστά στον Σύλλογο της Λευκωσίας.
Διαβάστε επίσης: Λανγκ τριετίας στην Ομόνοια!
«Ενημερώνουμε ότι έχει λυθεί κοινή συναινέσει η συνεργασία μας με τον Σάσα Ζίβετς. Ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η Ομόνοια.














