aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ένας μικρός «διαβολάκος»!

Ομόνοια: Ένας μικρός «διαβολάκος»!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Το πρόσωπο του σαββατιάτικου αγώνα στο «Τάσος Μάρκου» δεν μπορεί να είναι άλλος από τον ΜάρκοΤσέποβιτς, που στην πρώτη του παρουσία ως βασικός με τη φανέλα της Ομόνοιας και δεύτερη συμμετοχή συνολικά, με δικό του γκολ χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του. Σημαντικό για την Ομόνοια αλλά και για τον ίδιο όσον αφορά στην ψυχολογία του.

Ωστόσο, ο ποδοσφαιριστής που κέρδισε τις εντυπώσεις με την παρουσία του ήταν ο Λοΐζος Λοΐζου. Ο 17χρνος εξτρέμ μπήκε στον αγώνα στο 54’ και δεν ήταν λίγες οι φορές που αναστάτωσε την αντίπαλη άμυνα. Σ’ ένα 40λεπτό έκανε αισθητή την παρουσία του περισσότερο από κάθε άλλον ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας.

Ο μικρός «διαβολάκος» με την ταχύτητα και τη διεισδυτικότητά του, έδωσε επιθετική πνοή στην ομάδα του. Από δική του εξαιρετική ενέργεια προήλθε το κόρνερ από το οποίο η Ομόνοια πέτυχε το «χρυσό» γκολ. Είχε σουτ στο δοκάρι αλλά και άλλες καλές ενέργειες.

Στο πρόσωπο του Λοΐζου επενδύουν οι πράσινοι και με τέτοιες μεστές εμφανίσεις, έχει να κερδίσει ο ίδιος και η ομάδα του. Άλλωστε, δεν είναι τυχαία η εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό του ο Μπεργκ και δεν είναι λίγες οι φορές που τον έριξε στο παιχνίδι ενώ «έκαιγε» η μπάλα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ