aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΌμονοια: Ένας... μάγος με το απαραίτητο «συστατικό» Μπεργκ (vid)

Όμονοια: Ένας… μάγος με το απαραίτητο «συστατικό» Μπεργκ (vid)

Γέννημα – θρέμμα της Ράσινγκ Κλουμπ, με μόλις ωστόσο έξι συμμετοχές στην πρώτη ομάδα, ο Νικολάς Ορόζ με το παρατσούκλι «El Mago», αποτελεί «στόχο» της ομάδας προγραμματισμού της Ομόνοιας, τουλάχιστον όπως υποστηρίζουν στην Αργεντινή, αν και επισήμως οι πράσινοι δεν επιβεβαίωνουν την πληροφορία. Ο Αργεντινός επιτελικός μέσος προτάθηκε στους πράσινους, εξετάστηκε και άρεσε…

Ο 27χρονος (1/4/1994) αριστοπόδαρος μπορεί να αγωνιστεί και στα δύο άκρα της επίθεσης, διακρίνεται για την ταχύτητα και την εκρηκτικότητα του, ενώ η… αγαπημένη του συνήθεια να συγκλίνει προς τα μέσα (όταν αγωνίζεται ως εξτρέμ) είναι ένα από τα απαραίτητα «συστατικά» που ψάχνει ο Χένινγκ Μπεργκ από τους ακραίους επιθετικούς της ομάδας του.

Το 2016 σε ηλικία 22 ετών μετεγγράφηκε στην Τσακαρίτα και είχε την πρώτη του… γεμάτη σεζόν στην καριέρα του (17 συμμετοχές – 1 γκολ), στη Β’ κατηγορία της Αργεντινής. Το 2018 ταξίδεψε για πρώτη φορά εκτός της χώρας, για λογαριασμό της Ο’ Χίγκινς στη Χιλή, με την οποία αγωνίστηκε σε 30 αγώνες και σκόραρε εφτά φορές.

Την επόμενη αγωνιστική περίοδο παρέμεινε στη Χιλή, μετακινήθηκε ωστόσο 87 χιλιόμετρα προς τα βόρεια της χώρας. Η Ράσινγκ Κλουμπ τον έδωσε ξανά δανεικό, αυτή τη φορά στην Ουνιβερσιντάδ Ντε Τσίλε, την 18 φορές πρωταθλήτρια της χώρας. Είχε ξανά μια ακόμα γεμάτη σεζόν με 21 συμμετοχές, ενώ έστειλε και την μπάλα στα δίκτυα δύο φορές.

Η Αλ – Βασλ των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων ήταν ο τελευταίος σταθμός του Αργεντίνου. Κατά τη λήξασα αγωνιστική περίοδο έπαιξε σε 27 ματς και σκόραρε τρία ακόμα γκολ.

Τις τελευταίες ημέρες σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στην Αργεντινή, μετά και τη λήξη του δανεισμού του, βρίσκεται στη χώρα του, ωστόσο εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει, παρά το γεγονός πως δεσμεύεται με ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο, αφού θέλει να πάει σε ομάδα που θα μπορέσει να έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.



ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ