aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟμόνοια: «Εναντίον» της και η… προϊστορία του Πέδρο Μαρτίνς

Ομόνοια: «Εναντίον» της και η… προϊστορία του Πέδρο Μαρτίνς

Τρία γκολ χρειάζεται η Ομόνοια (και να μην δεχθεί) για να φέρει τούμπα τα εις βάρος της δεδομένα, όπως διαμορφώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Οι πράσινοι ηττήθηκαν από τους ερυθρολεύκους (0-2) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ωστόσο χρειάζεται ένα μικρό… θαύμα για να καταφέρει να περάσει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ιστοσελίδα «gazzetta.gr» έψαξε λίγο την προϊστορία των Πειραιωτών με τον Μαρτίνς στον πάγκο και εντόπισε πως ο Ολυμπιακός δεν έχασε ποτέ με τρία γκολ διαφορά (!). Η Ομόνοια λοιπόν εκτός από το… βουνό που καλείται να ανέβει στο ΓΣΠ, έχει… απέναντι της και την προϊστορία!

Αναλυτικά:

ΟΚ, στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να βάλεις το χέρι σου στην φωτιά για αποτέλεσμα ή πρόκριση. Όμως υπάρχει η στατιστική. Η προϊστορία. Ο Ολυμπιακός έχει σαφέστατο προβάδισμα για να μπει στους ομίλους του Champions League μετά το 2-0 επί της Ομόνοιας. Εάν κοιτάξει κάποιος όμως τους αγώνες των «ερυθρόλευκων» με το Πέδρο Μαρτίνς στον πάγκο μπορεί να είναι σίγουρος ότι ο Ολυμπιακός θα είναι στην κλήρωση της 1ης Οκτωβρίου.

Γιατί; Επειδή ο Πέδρο Μαρτίνς στα 110 ματς που βρίσκεται στον πάγκο των «ερυθρόλευκων» δεν έχει χάσει ούτε έναν αγώνα με διαφορά τριών τερμάτων! Ούτε καν από την Μπάγερν Μονάχου, η οποία πέρσι διέσυρε τους πάντες σε Γερμανία και Champions League κατακτώντας το treble.

Σε 110 αγώνες λοιπόν με τον Ολυμπιακό σε όλες τις διοργανώσεις, ο Πέδρο Μαρτίνς έχει γνωρίσει την ήττα 15 φορές. Και οι μεγαλύτερες ήττες του είναι:

  • Μίλαν-Ολυμπιακός 3-1
  • ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 3-1
  • Ερυθρός Αστέρας-Ολυμπιακός 3-1
  • Μπάγερν Μονάχου-Ολυμπιακός 2-0
  • Τότεναμ-Ολυμπιακός 4-2

Μόνο 5 ήττες με διαφορά δύο τερμάτων. Καμία με διαφορά τριών τερμάτων…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ