aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ένα οκταήμερο για δύο μετεγγραφές

Ομόνοια: Ένα οκταήμερο για δύο μετεγγραφές

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Ο σχεδιασμός μπαίνει στην τελική ευθεία, καθώς απομένει ένα οκταήμερο για την εκπνοή της μετεγγραφικής περιόδου. Η Ομόνοια ευελπιστεί ότι θα προλάβει να αποσπάσει θετική απάντηση από δημιουργικό μέσο και εξτρέμ (Νταβίντ Ακιντόλα ή άλλος), οι οποίοι θα πληρούν τις προδιαγραφές που έχουν τεθεί. 

Από εκεί και πέρα, ο Χένινγκ Μπεργκ έχει στο μυαλό του την προετοιμασία της Ομόνοιας, καθώς έρχονται δύσκολα και σημαντικά παιχνίδια. Το Σάββατο είναι ορισμένο το πρώτο ντέρμπι της σεζόν, στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» απέναντι στην Ανόρθωση.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Θαυμάστηκαν τα «αστεράκια» της

Τέσσερις ημέρες αργότερα θα διεξαχθεί το πιο σημαντικό (έως το επόμενο) ματς της σεζόν με τον Ερυθρό Αστέρα για τον 3ο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Μία δύσκολη εβδομάδα που αρχίζει σήμερα, καθώς χθες δόθηκε ρεπό στους ποδοσφαιριστές. Το «Ηλίας Πούλλος» όμως θα γεμίσει μεσοβδόμαδα, όταν δηλαδή θα ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις των διεθνών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ