aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ένα μήνυμα, μία ελπίδα...

Ομόνοια: Ένα μήνυμα, μία ελπίδα…

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Μ’ ένα καθαρό σκορ 3-0 ξεπέρασε το εμπόδιο της Νέας Σαλαμίνας την περασμένη βδομάδα η Ομόνοια. Η είδηση δεν ήταν ότι πέτυχε τρία γκολ αφού οι επιθετικοί της έχουν καλή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα, αλλά ότι δεν παραβιάστηκε η εστία της. Όταν αυτό συνέβη, μόλις για τέταρτη φορά στην τρέχουσα σεζόν, δεν παύει από το να αποτελεί γεγονός.

Η Ομόνοια πλήρωσε σε αρκετά ματς τα εύκολα αμυντικά λάθη, κάτι στο οποίο θέλει να βάλει ένα τέλος, τόσο με βελτίωση στην ομαδική συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών της όσο και με τις προσθήκες που έγιναν, σε άμυνα και μεσαία γραμμή.

Στο ματς με τον Άρη θα θελήσει να δείξει ότι κάτι αλλάζει μεσοαμυντικά, ότι βρίσκει ισορροπία και το μηδέν στην άμυνα στο ματς με τη Νέα Σαλαμίνα δεν αποτέλεσε την εξαίρεση. Εφόσον διατηρήσει για δεύτερο συνεχόμενο ματς το μηδέν παθητικό (δεν ξανάγινε στην τρέχουσα σεζόν), τότε θα είναι ένα μήνυμα ότι βαδίζει στον σωστό δρόμο.

Ο Άρνασον στο κέντρο της άμυνας, με τα ηγετικά του προσόντα, την ικανότητα και την εμπειρία του, και ο Μπρέβελντ, επίσης με την εμπειρία και το στυλ του, είναι σε θέση να κάνουν τη διαφορά. Άλλωστε γι’ αυτό αποκτήθηκαν. Εφόσον βρεθεί άμεσα η συνταγή και αποδώσει στον αγωνιστικό χώρο, η Ομόνοια μόνο κερδισμένη μπορεί να βγει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ