aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ένα «κανόνι» με τις επιδόσεις του Νίκολιτς

Ομόνοια: Ένα «κανόνι» με τις επιδόσεις του Νίκολιτς

Η απόκτηση επιθετικού αποτελεί μία από τις βασικές προτεραιότητας της Ομάδας Προγραμματισμού της Ομόνοιας. Οι πράσινοι θέλουν να πλαισιώσουν τον Ματ Ντάρμπισαϊρ με έναν φορ που θα «ελευθερώσει» τον Άγγλο, ο οποίος στη λήξασα σεζόν τράβηξε (σχεδόν) μόνος το κουπί στην γραμμή κρούσης.

Η μετεγγραφή του Μίκου ήταν από τις ελάχιστες του περασμένου καλοκαιριού που δεν πήραν θετικό πρόσημο και με την αποχώρηση του Βενεζουελάνου οι Νεόφυτος Λάρκου και Χένινγκ Μπεργκ επιδιώκουν να διορθώσουν την ανορθογραφία στο ρόστερ. Επιστρέφει από δανεισμό ο Νταβίδ Ραμίρες, αλλά είναι δεδομένο ότι το «τριφύλλι» θα επιδιώξει να τον παραχωρήσει εκ νέου.

Στο «Ηλίας Πούλλος» αξιολογούνται καθημερινά ονόματα ποδοσφαιριστών για την επίθεση και μάλιστα είναι διατεθειμένοι να ξοδέψουν το μεγαλύτερο ποσό από το διαθέσιμο κονδύλι τη μετεγγραφή επιθετικού. Στον… μύλο της μετεγγραφολογίας προστέθηκε το όνομα του Σέρβου με ουγγρική υπηκοότητα, Νεμάνια Νίκολιτς, ο οποίος όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός «Omega» είναι στη λίστα των υποψηφίων του Νεόφυτου Λάρκου.

Ο 32χρονος φορ μετά από τεσσεράμισι χρόνια και θητεία σε Λέγκια Βαρσοβίας και Σικάγο Φάιαρ επέστρεψε στην Φέχερβαρ, όπου θήτευσε από το 2010 έως το 2015 καταγράφοντας 87 γκολ σε 149 εμφανίσεις. Εξίσου εκπληκτικές ήταν οι επιδόσεις του και στη Λέγκια με 40 γκολ σε 57 εμφανίσεις σε μία διετία, ενώ στις ΗΠΑ έκατσε τρεις σεζόν και πέτυχε 51 γκολ σε 96 εμφανίσεις. Στη φετινή σεζόν έπαιξε μόλις εφτά αγώνες, σε 26 αγωνιστικές, και πέτυχε δύο γκολ.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Oι σκέψεις για αριστερό μπακ και η εξήγηση

Η περίπτωση του Νίκολιτς προς το παρόν δεν είναι στις προτεραιότητες της Ομάδας Προγραμματισμού της Ομόνοιας, αν και οι επιδόσεις του Σέρβου (με εξαίρεση τη φετινή σεζόν) μόνο απαρατήρητες δεν περνούν.

Ανάλογα με την έκβαση στις διαπραγματεύσεις με την Μίντιλαντ θα κινηθεί για ενίσχυση και στα άκρα της επίθεσης. Εάν ο Νιγηριανός αποχωρήσει από το «Ηλίας Πούλλος» τότε θα γίνουν δύο μετεγγραφές με εξτρέμ, ενώ οι πληροφορίες επιμένουν ότι υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες απόκτησης του Φώτη Παπουλή, ο οποίος προορίζεται κυρίως για τη θέση του επιτελικού μέσου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ