aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ένα γκολτζή και μια… σαΐτα!

Ομόνοια: Ένα γκολτζή και μια… σαΐτα!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η Ομόνοια έχει αγώνα σήμερα, αναμετράται με την Καρμιώτισσα στην Πάφο, όμως η προσπάθεια της Ομάδας Προγραμματισμού για ενίσχυση το ρόστερ συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς.

Ο στόχος είναι, με το «καλημέρα» στο νέο χρόνο, να είναι διαθέσιμες οι νέες επιλογές παρόλο που η μετεγγραφική περίοδος του Ιανουαρίου δεν είναι εύκολη. Η προσπάθεια, πέρα από τις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών, είναι να βρίσκονται και σε καλό βαθμό ετοιμότητας. Να μπουν δηλαδή άμεσα στην ομάδα και να προσφέρουν.

Οι πράσινοι «τρέχουν» για επιθετικό, που αποδεδειγμένα βάσει αριθμών να έχει το εύκολο γκολ, κάτι που τους έλειψε στον Α’ γύρο, αλλά και αριστερό εξτρέμ με τα στοιχεία που συνόδευαν τον Ακιντόλα. Δηλαδή, ταχύτητα και ικανότητα στο ένας εναντίον ενός. Δυο ποδοσφαιριστές που θα είναι σε θέση να κάνουν τη διαφορά και να ανεβάσουν περισσότερο το επίπεδο της ομάδας.

Παράλληλα, γίνονται σκέψεις και για προσθήκη τερματοφύλακα, πιθανότατα νεαρού κάτω των 22 ετών, λόγω του σοβαρού τραυματισμού του Κυριακίδη που θα τον κρατήσει για περίπου τρεις μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης. Να έλθει δηλαδή να συμπληρώσει τους Φαμπιάνο και Παναγή.

Την ίδια ώρα, στην Ομόνοια θεωρούν πως, μετά την ολοκλήρωση των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων, οι ποδοσφαιριστές θα είναι σε θέση να προσφέρουν περισσότερα στις εγχώριες διοργανώσεις. Θα δοθεί η ευκαιρία στον Μπεργκ να σταθεροποιήσει ένα σχήμα, η ομάδα θα βρει ρυθμό και θα φθάσει ή και να ξεπεράσει τα περσινά στάνταρ της απόδοσής της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ