aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ένα είναι το σύνθημα…

Ομόνοια: Ένα είναι το σύνθημα…

Το σύνθημα στο «Ηλίας Πούλλος» είναι ένα: «Δεν αδιαφορούμε και δεν εφησυχάζουμε σε κανένα παιχνίδι». Άλλωστε, η Ομόνοια το «φώναξε» με την προσπάθεια που κατέβαλε στο «αιώνιο» ντέρμπι. Με αυτό τον τρόπο θα προσεγγίσει και τα υπόλοιπα παιχνίδια των πλέι οφ, στοχεύοντας σε καλές εμφανίσεις και επιτυχίες.

Όπως τονίζεται, μόνο έτσι θα μπορέσει να πάει με φόρα στα παιχνίδια της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Coca-Cola. Αύριο θα μάθει και τον αντίπαλό της. Γι’ αυτό και με πατημένο το πόδι στο γκάζι, προετοιμάζεται ενόψει Απόλλωνα και θα πάει το Σάββατο στο «Αλφαμέγα» για να κυνηγήσει το «διπλό». Το «τριφύλλι» βρίσκεται σε καλό φεγγάρι και θέλει να δώσει συνέχεια.

Όπως εύστοχα τόνισε και ο Νικόλας Παναγιώτου, που φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Total Green», «αν δεν προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε παιχνίδι στο πρωτάθλημα, δεν θα μπορέσουμε να είμαστε έτοιμοι για το κύπελλο, που είναι και ο μεγάλος μας στόχος».

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ