aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ένα «ευχαριστώ» στον ΑΠΟΕΛ!

Ομόνοια: Ένα «ευχαριστώ» στον ΑΠΟΕΛ!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Κι όμως είναι ακόμα εδώ! Η Ομόνοια, παρόλο που δεν πείθει με τις εμφανίσεις της κι έχει αρνητικά αποτελέσματα, παραμένει ζωντανή στη διεκδίκηση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Η ΑΕΛ ηττήθηκε χθες από τον ΑΠΟΕΛ στο Τσίρειο (4-1) και η διαφορά διατηρήθηκε στους δυο βαθμούς, γεγονός που επιτρέπει στην Ομόνοια να ελπίζει σε έξοδο στην Ευρώπη.

Απομένουν τρία παιχνίδια στα οποία το «τριφύλλι» θα πρέπει να παίξει μπάλα, να αποφύγει τα τραγικά λάθη στην άμυνα και να είναι αποτελεσματικό, κυνηγώντας το αποτέλεσμα. Οι ελπίδες υπάρχουν, είναι στα πόδια των ποδοσφαιριστών της Ομόνοιας να τις κυνηγήσουν και όχι να περιμένουν από τους άλλους.

Άλλωστε, είναι δυο βαθμούς μακριά από την 4η θέση και θα πρέπει να τους καλύψει, παρόλο που το πρόγραμμά της φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο. Ακολουθεί το εκτός έδρας ματς με τον Απόλλωνα, στη συνέχεια ως τυπικά γηπεδούχος θα αναμετρηθεί με τον ΑΠΟΕΛ και θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της με την ΑΕΛ στο Τσίρειο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ