aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ένα ατέλειωτο πράσινο πανηγύρι

Ομόνοια: Ένα ατέλειωτο πράσινο πανηγύρι

Το γκολ του Καρίμ Ανσαριφάρντ στο 85’ έδωσε το έναυσμα για ένα ατέλειωτο πράσινο πανηγύρι. Οι οπαδοί της Ομόνοιας που γέμισαν ασφυκτικά τις εξέδρες που τους αναλογούσαν στο ΓΣΠ, χρειάστηκε να κάνουν υπομονή για άλλα 11 λεπτά για να ακολουθήσει η… έκρηξη του πράσινου ηφαιστείου.

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, το τρόπαιο πάει στους «τριφυλλοφόρους» που βρίσκουν τον τρόπο να «επιβιώνουν» και να εξασφαλίζουν ένα από τα πολυπόθητα εισιτήρια που οδηγούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή, ο άνθρωπος που έδωσε το σύνθημα της ανασύνταξης στο πράσινο καράβι σε μια περίοδο που έμπαζε νερά, χθες το βράδυ είχε και κάθε λόγο να σφίξει τις γροθιές του τόσο δυνατά όσο ποτέ άλλοτε φορώντας τη φόρμα της Ομόνοιας. Πανηγύρισε μαζί με τους οπαδούς της ομάδας και δεν παρέλειψε να συγχαρεί έναν προς έναν και τους παίκτες της ΑΕΛ και τον προπονητή της, για την προσπάθειά τους.

«Είχαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα μέχρι να φθάσουμε στον τελικό. Η ΑΕΛ ξεκίνησε καλά στην αρχή, αλλά στη συνέχεια βρήκαμε το ρυθμό μας. Καταφέραμε σε μια δύσκολη σεζόν να βγούμε Ευρώπη. Πρέπει να ετοιμαστούμε διότι μας περιμένει μια νέα δύσκολη χρονιά», δήλωσε ο Κύπριος τεχνικός δίνοντας πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες του που κατέκτησαν στο τρόπαιο και στην ΑΕΛ που ήταν ισάξιος αντίπαλος.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή, επιβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει στην Ομόνοια και στη νέα σεζόν στέλνοντας μηνύματα πίστης και αυτοπεποίθησης. «Ήταν μια πολύ παράξενη σεζόν για μένα. Ξεκίνησα στον ΑΠΟΕΛ, πήγα στην Καρμιώτισσα και μετά στην Ομόνοια. Ξέρω πολύ καλά τι θα κάνω στη νέα σεζόν. Δεν με φοβίζει τίποτα, ξέρω τη δουλειά μου κι είμαι χαρούμενος, επειδή γύρω από την ομάδα βρήκα κάτι που μου αρέσει πάρα πολύ. Έχω πιέσει παρά πολύ τα παιδιά, αλλά τώρα θα έχουμε αρκετό χρόνο για να βρούμε παίκτες που αρμόζουν στον δικό μας τρόπο παιχνιδιού», πρόσθεσε ο προπονητής της Ομόνοιας που χαρακτήρισε ως κλειδί της επιτυχίας «τους παίκτες που μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο από τον πάγκο κι έδωσαν πάρα πολλά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ