aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ένα αστέρι… γεννιέται

Ομόνοια: Ένα αστέρι… γεννιέται

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Στο φιλικό με την Καρμιώτισσα, ο Γιάννης Αναστασίου χρησιμοποίησε αρκετούς νεαρούς. Ένας που ξεχώρισε ήταν ο Λοΐζος Λοΐζου. Και δεν ήταν μόνο προχθές, αλλά όπως πληροφορούμαστε ο μικρός ξεχωρίζει και με την ομάδα Κ17 της Ομόνοιας. Και είναι μόλις στα 15 του χρόνια (18.7.2003). Στην Ομόνοια, όπως κι άλλους νεαρούς ταλαντούχος ποδοσφαιριστές, τον προσέχουν σαν κόρη οφθαλμού. Ο Λοΐζου αγωνίζεται ως εξτρέμ, είναι αριστεροπόδαρος, ταχύτατος, με εξαιρετική ντρίπλα.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Να «επιβιώσει» μέσα στον… καυτό Δεκέμβριο

Απορροφά σαν σφουγγάρι τα μυστικά της μπάλας. Έχει κερδίσει με την «πρώτη» την εκτίμηση του Αναστασίου και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι τον παρακολουθεί στενά και του δίνει την ευκαιρία. Στην τρέχουσα σεζόν, με την ομάδα Κ17 μετρά 11 συμμετοχές (841 λεπτά) και έξι γκολ. Εκφράζεται η πίστη πως εάν συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό πολύ σύντομα θα προπονείται μόνιμα με την πρώτη ομάδα και θα κάνει σε πολύ νεαρή ηλικία το ντεμπούτο του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ