aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ένα αλλιώτικο καλοκαιρινό ραντεβού

Ομόνοια: Ένα αλλιώτικο καλοκαιρινό ραντεβού

Εννέα μέρες απομένουν μέχρι το πρώτο ραντεβού των ποδοσφαιριστών και του τεχνικού επιτελείου της Ομόνοιας, για τη σεζόν 2020-21. Οι πράσινοι αφού απόλαυσαν τις διακοπές τους και γέμισαν τις μπαταρίες τους, θα συναντηθούν στις 29 Ιουνίου στο «Ηλίας Πούλλος» αρχίζοντας με τις εργομετρικές εξετάσεις και έπειτα θα αρχίσει η προετοιμασία ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η μεθεπόμενη Δευτέρα λοιπόν θα είναι αλλιώτικη για το «τριφύλλι» καθώς ο Χένινγκ Μπεργκ θα έχει στη διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές, πλην του εκλεκτού επιθετικού και του εξτρέμ. Η ομάδα της πρωτεύουσας δεν τρέχει να κλείσει παίκτες, δεν βιάζεται, διαθέτει τον βασικό της κορμό αλλά και το απαραίτητο βάθος και έτσι έχει την πολυτέλεια του χρόνου ώστε να ψάξει για κάτι… καλό που θα προσθέσει ποιότητα στο υφιστάμενο έμψυχο δυναμικό.

Ως ένα βαθμό, η περίπτωση Ακιντόλα έχει βάλει στον πάγο την εξεύρεση ακραίου επιθετικού καθώς η διοίκηση της Ομόνοιας βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την αντίστοιχη της Μίντιλαντ. Αναλόγως της έκβασης των συζητήσεων, ο Νεόφυτος Λάρκου θα προχωρήσει ή όχι σε απόκτηση ποδοσφαιριστή στην εν λόγω θέση.

Από’ κει και πέρα, η Ομάδα Προγραμματισμού ψάχνει επιθετικό από το πάνω ράφι, καθώς οι πράσινοι θα δώσουν το παρών τους στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου θέλουν να φτάσουν όσο πιο μακριά γίνεται, και έτσι ο εκλεκτός θα είναι υψηλών παραστάσεων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ