aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Εμμονές και ευθύνες σε όλους

Ομόνοια: Εμμονές και ευθύνες σε όλους

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Τα 48 γκολ παθητικό, όσα δέχθηκε και η Δόξα η οποία είναι τελευταία στη βαθμολογία και πολύ κοντά στον υποβιβασμό, είναι ένας εφιαλτικός αριθμός για την Ομόνοια. Είναι η χειρότερη επίδοση στην ιστορία της ομάδας, κι ακόμη υπολείπονται άλλα τρία ματς για το τέλος της σεζόν. Οι πράσινοι δέχονται με τεράστια ευκολία γκολ, είτε λόγω ατομικών λαθών είτε λόγω κακής αμυντικής λειτουργίας.

Με τέτοια εικόνα στην άμυνα, πάλι καλά που η Ομόνοια είναι ακόμη σε θέση να διεκδικεί ευρωπαϊκό εισιτήριο. Αυτό οφείλεται στη γραμμή κρούσης που σκόραρε 65 φορές και κατά κύριο λόγο στον Ντέρμπισαϊρ, που πέτυχε 23 γκολ (η ΚΟΠ τού πίστωσε το προχθεσινό γκολ παρόλο που φάνηκε να στέλνει την μπάλα στα δίκτυα ο Ερέρο, στο τρίτο γκολ της Ομόνοιας).

Αυτό που προκαλεί ερωτηματικά στον κόσμο είναι, γιατί η τεχνική ηγεσία επιμένει στην επιλογή κάποιων ποδοσφαιριστών από τη στιγμή που παραμένουν αδιόρθωτοι. Ο Παναγή κάνει μια τραγική σεζόν, η οποία συνάδει με την όλη πορεία της ομάδας του, εντούτοις παραμένει σταθερά κάτω από τα δοκάρια, την ώρα που υπάρχει η επιλογή του Κρέσιτς (παρόλο που κι αυτός έκανε λάθη).

Εάν ισχύει ότι, δεν βγαίνει ο Παναγή γιατί ο Κρέσιτς δεν θα είναι στην ομάδα τη νέα σεζόν, είναι τραγικό. Το ίδιο ισχύει και με την περίπτωση του Κωνσταντινίδη, που πριν τραυματιστεί είχε πολύ καλές παρουσίες και με την επάνοδό του ακόμη να πάρει θέση στο αρχικό σχήμα.

Ευθύνη καταλογίζεται και στην τεχνική ηγεσία για την απάθεια που παρουσιάζουν οι ποδοσφαιριστές και την κατάλληλη προετοιμασία τους στην ψυχολογία, με την ομάδα να δίνει σημαντικά ματς στα οποία θα έπρεπε να είναι παθιασμένοι και αποφασιστικοί για τη νίκη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ