aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Έμεινε (ξανά) άσφαιρη και έμαθε τι θα πει... ήττα

Ομόνοια: Έμεινε (ξανά) άσφαιρη και έμαθε τι θα πει… ήττα

Η Ομόνοια ολοκλήρωσε με ήττα τα φιλικά της παιχνίδια προετοιμασίας στην Πολωνία. Η ομάδα του Χουάν Κάρλος Ολίβα, στο τέταρτο και τελευταίο τεστ, έχασε από τον Πανιώνιο (0-1) με ένα γκολ που σημείωσε ο Άλμπεργκ στο 37ο λεπτό.

Το παιχνίδι στο πρώτο 45λεπτο δεν είχε υψηλό τέμπο, με τους «πράσινους» να έχουν μεγαλύτερο ποσοστό κατοχής της μπάλας και τους «κυανέρυθρους» να είναι πιο ουσιαστικοί, αφού στις λίγες ευκαιρίες που δημιούργησαν κατάφεραν να σκοράρουν.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε διαφορετική εικόνα από αυτή του πρώτου και σε αυτό έπαιξε ρόλο η διάθεση της Ομόνοιας να επιτεθεί και να κυνηγήσει την ισοφάριση.

Παρόλο που η ομάδα της Λευκωσίας ήταν πιο δημιουργική και θα μπορούσε όχι μόνο να ισοφαρίσει αλλά να γυρίσει και το ματς βάσει ευκαιριών που έφτιαξε, η ομάδα της Νέας Σμύρνης διαφύλαξε το υπέρ της αποτέλεσμα μέχρι το τέλος, χάρη στην αστοχία των παικτών του Ολίβα αλλά και τις αποκρούσεις του αντίπαλου τερματοφύλακα.

Ήταν το τρίτο σερί φιλικό που η Ομόνοια μένει «άσφαιρη», μετά από αυτά κόντρα σε Χάποελ Τελ Αβίβ (0-0) και Χάποελ Χαντέρα (0-0), ενώ θυμίζουμε ότι στο πρώτο τεστ νίκησε τη Βόλφσμπουργκ Κ23 (2-1).

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» παρέταξε μια ακόμη πειραματική ενδεκάδα, και πρόσωπα σε διαφορετικούς ρόλους. Εξάλλου, αυτόν ακριβώς το σκοπό έχουν τα φιλικά παιχνίδια. Να δοκιμάζονται νέα πράγματα για να εντοπίζονται τα λάθη πάνω στα οποία καλούνται να δουλέψουν όλοι μαζί (παίκτες και τεχνική ηγεσία) για να τα ελαχιστοποιηθούν ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων.

Πριν από την έναρξη του φιλικού τηρήθηκε μονόλεπτος σιγή εις μνήμη των θυμάτων της φονικής πυρκαγιάς στην Ελλάδα.

Σκόρερ: 37′ Άλμπεργκ.

Ομόνοια (Χουάν Κάρλος Ολίβα): Μεχίας, Γκαφούρ (59′ Κούσουλος), Βύντρα, Λόπεθ, Μανρίκε (46′ Ενρίκες), Τζαΐλσον, Λοέ (46′ Μόντες), Σοάρες, Χριστοφή (59′ Ζίβετς), Ραμίρες (59′ Αντόνια), Νταρμπισάιρ.

Πανιώνιος (Ζοσέ Ανιγκό): Μαλέρμπ, Ντομίνγκες, Κούρντι, Σαραμαντάς, Άλμπεργκ, Σταυρόπουλος, Οικονομίδης, Μασούρας, Ντουρμισάι, Σπιριντόνοβιτς, Κεϊτά. (46′ Παπαγεωργίου, Ντε Ταντέο, Μίκο, Κόρμπος, Μακρύλλος, Τσιλούλης, Σεράφ, Κάμαρα, Γεσίλ)



ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ