aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΟμόνοια: Έμαθε αντιπάλους και στο CEV Cup

Ομόνοια: Έμαθε αντιπάλους και στο CEV Cup

H Oμόνοια γνωρίζει από την Τετάρτη και τις επόμενες ευρωπαϊκές της αντπάλους. Σε περίπτωση αποκλεισμού της πρωταθλήτριας Ομόνοιας από τον 2ο γύρο του CEV Champions League, τότε θα αγωνιστεί στον 1ο γύρο του CEV Cup ανδρών και θα αντιμετωπίσει την Κροατική ΜΟΚ Ριέκα. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στην Κροατία το διάστημα 21-23 Νοεμβρίου 2017 και ο επαναληπτικός στην Κύπρο το διάστημα 28-30 Νοεμβρίου.

Σε περίπτωση πρόκρισης τότε θα αντιμετωπίσει την ηττημένη ομάδα του αγώνα Ποσογίλνιτσα (Αυστρία) – Φενερμπαχτσέ (Τουρκία) που θα προκύψει  από τον 3ο γύρο του CEV  Champions League. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει το διάστημα 5-7 Δεκεμβρίου 2017 στην Κύπρο (Ελευθερία) και ο επαναλητικός εκτός έδρας το διάστημα 19-21 Δεκεμβρίου 2017.

Σε περίπτωση που προχωρήσει η Ομόνοια στο CEV Champions League  και αποκλειστεί στον 3ο γύρο θα αγωνιστεί στον 2ο γύρο (φάση των 32) του CEV Cup ανδρών και θα αντιμετωπίσει την Ελβετική Αμρισβίλ. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει το διάστημα 5-7 Δεκεμβρίου 2017 στην Ελβετία και ο επαναληπτικός στην Κύπρο το διάστημα 19-21 Δεκεμβρίου 2017.

Σε περίπτωση πρόκρισης στην επόμενη φάση η Ομόνοια θα αναμετρηθεί με την νικήτρια του αγώνα Κάλτσιτ Κάμνικ (Σλοβενία) – Αζαξιό (Γαλλία). Ο πρώτος αγώνας θα γίνει εκτός έδρας το διάστημα 16-18 Ιανουαρίου 2018 και ο επαναληπτικός στην Κύπρο (Ελευθερία) το διάστημα 30 Ιανουαρίου-1 Φεβρουαρίου 2018.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ