aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Εκτόξευσε τις μετοχές της!

Ομόνοια: Εκτόξευσε τις μετοχές της!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

«Πλέον, στην Ευρώπη θα μάθουν και την Ομόνοια», είπε χαρακτηριστικά ο Μπεργκ στις δηλώσεις του αμέσως μετά τον θρίαμβο επί του Ερυθρού Αστέρα. Μεγάλη κουβέντα για ένα σύλλογο του εκτοπίσματος της Ομόνοιας, που την προηγούμενη δεκαετία και κυρίως τα τελευταία χρόνια έμεινε στα ρηχά. Η επιστροφή της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά από αποχή τριών διαδοχικών ετών, έγινε με εκκωφαντικό τρόπο. Με πρόκριση σε όμιλο, για πρώτη φορά στην ιστορία της! Της έκανε καλό τελικά αυτή η αποχή; Εξαρτάται πώς θα το δει ο καθένας. Το σίγουρο όμως είναι ότι, με την παρουσία του Παπασταύρου ο σύλλογος φάνηκε εξαρχής να ανεβάζει επίπεδο σε όλους τους τομείς και η προχθεσινή επιτυχία ήταν το αποκορύφωμα. Και σύμφωνα με τι έχει υποσχεθεί ο πρόεδρός της, ακόμη είναι στην αρχή. Το κορυφαίο επίτευγμά της σε ευρωπαϊκό επίπεδο, θέλει να είναι η απ’ αρχή για νέες «χρυσές σελίδες» εντός και εκτός συνόρων.

Η Ομόνοια με την παρουσία της στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και «κλειδώνοντας» παρουσία στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, έχει αμέσως εκτοξεύσει τις μετοχές της! Αυτομάτως ισχυροποίησε το όνομά της και μεγάλωσε ως σύλλογος. Όπως είπε και ο προπονητής της, θα τη μάθουν στην Ευρώπη, θα κληθεί να παίξει απέναντι σε σπουδαίους αντιπάλους, να τους φιλοξενήσει στο ΓΣΠ, να ακουστεί σε όλη την Ευρώπη. Και όλο αυτό θα της επιτρέψει να λειτουργήσει καλύτερα στη συνέχεια. Πέρα από τα οικονομικά οφέλη, που είναι τεράστια, θα κερδίσει την εκτίμηση και θα μπορέσει τα επόμενα χρόνια να προσεγγίσει με μεγαλύτερη ευκολία ποδοσφαιριστές ποιότητας, τέτοιους που θα της ανεβάσουν ακόμη περισσότερο το επίπεδο.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Παίρνει το 10% των εσόδων, βάσει της συμφωνίας με τον Παπασταύρου

Η Ομόνοια βρίσκεται στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και στον προθάλαμο των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, γιατί δούλεψε σωστά την προηγούμενη διετία. Ο Παπασταύρου έφερε στο σύλλογο την οικονομική και όχι μόνο υγεία. Με σωστές επιλογές ανθρώπων σε καίρια πόστα, προπονητή που έχει κερδίσει και τον πιο απαιτητικό οπαδό της ομάδας, ποδοσφαιριστές ποιότητας, μεθοδική δουλειά και ηρεμία, η επένδυσή του άρχισε να αποδίδει. Ίσως πιο νωρίς από ότι ο ίδιος θα πίστευε. Εξασφαλισμένα €8.000.000, που μπορεί να φθάσουν και τα €15.250.000 χωρίς τα όποια άλλα οφέλη που θα καρπωθεί η Ομόνοια από την παρουσία της στους ομίλους. Πλέον, απαλλαγμένη από το φάντασμα που τη συνόδευε και την ήθελε ως τη μοναδική ομάδα του «Big 6» να μην είχε παρουσία σε ευρωπαϊκό όμιλο, είναι σε θέση να κοιτάζει μόνο μπροστά. Να ενεργεί απαλλαγμένη από το άγχος για το καλύτερο, για τα επόμενα βήματα που θα την ισχυροποιήσουν στο μέγιστο βαθμό.

Η επόμενη μέρα για την Ομόνοια φαντάζει ευοίωνη όσο ποτέ προηγουμένως…

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Αυτή είναι η εντολή – επιθυμία του Μπεργκ για μετεγγραφή εξτρέμ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ