aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Εκτός λίστας ο Τιμούρ Κετσπάγια, μετά τον ΑΠΟΕΛ ο εκλεκτός

Ομόνοια: Εκτός λίστας ο Τιμούρ Κετσπάγια, μετά τον ΑΠΟΕΛ ο εκλεκτός

Η πρόσληψη νέου προπονητή στην Ομόνοια, ασχέτως με τα ονόματα τα οποία αναφέρθηκαν ως πιθανοί αντικαταστάτες του Χουάν Κάρλος Ολίβα, δεν θα γίνει άμεσα. Και αυτό καθότι νεότερη πληροφόρηση κάνει λόγο πως στο «τριφύλλι» προς το παρόν δεν υπάρχει βιασύνη για να εξευρεθεί ο εκλεκτός.

Σε περίπτωση που δεν αλλάξει κάτι όσον  αφορά στην απόφαση των ανθρώπων της Ομόνοιας να κάνουν ακόμη λίγη υπομονή, ο αντικαταστάτης του Αραγονέζου τεχνικού θα ανακοινωθεί αφότου περάσει το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ.

Διαβάστε επίσης: «Από τότε που ήσουν παιδί κ. Ολίβα μου; Από τότε έχει να μας κερδίσουν»

Άρα, το ερχόμενο Σάββατο με την Πάφος FC στο ΓΣΠ και την μεθεπόμενη Τετάρτη απέναντι στους γαλαζοκίτρινους «μισητούς» της αντιπάλους, η Ομόνοια θα έχει τον τεχνικό διευθυντή της Άνχελ Γκόμεθ (στο κέντρο της φωτό) στον πάγκο για την ευθύνη του κοουτσαρίσματος της ομάδας. Ο Γκόμεθ, είναι γνωστό πως είναι κάτοχος του προπονητικού διπλώματος OYEΦΑ Pro, ενώ στο παρελθόν εργάστηκε ως προπονητής.

Διαβάστε επίσης: Εκτός λίστας ο Τιμούρ Κετσπάγια, μετά τον ΑΠΟΕΛ ο εκλεκτός

Από εκεί και πέρα, ο Τιμούρ Κετσπάγια ο οποίος όπως διέρρευσε συγκαταλέχθηκε στους υποψήφιους, σύμφωνα με πληροφόρηση που είχε η ιστοσελίδα μας, το όνομά του δεν υπάρχει στη λίστα με τους υποψήφιους που ενδιαφέρουν τους πράσινους…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ