aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Εκθείασε το… πουλέν του ο Μπεργκ

Ομόνοια: Εκθείασε το… πουλέν του ο Μπεργκ

Δεν πρέπει να είσαι δα και «μάγος» για να αντιληφθείς ότι ο Χένινγκ Μπεργκ έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον Ανδρόνικο Κακουλλή.

Ο Κύπριος επιθετικός κέρδισε με το… σπαθί του την εμπιστοσύνη του Νορβηγού προπονητή της Ομόνοιας, ο οποίος του δίνει συνεχώς ευκαιρίες και ο διεθνής με την Εθνική Νέων φορ των «πρασίνων» τις αρπάζει από τα «μαλλιά». Στις δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της Ομόνοιας, ενόψει του εκτός έδρας ντέρμπι με τον Απόλλωνα, ο Χένινγκ Μπεργκ εκθείασε την αγωνιστική συμπεριφορά του Κακουλλή στον αγώνα με την ΑΕΚ.

Διαβάστε επίσης: Μπεργκ: «Προετοιμάζουμε τους παγκίτες. Προοδεύσαμε, αλλά θέλουμε βελτίωση»

Η σχετική αναφορά

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος και με τους δύο (σ.σ. Χούμποτσαν και Κακουλλή, για το γεγονός ότι ήρθαν από τον πάγκο και ανταποκρίθηκαν επάξια στην ενδεκάδα όταν χρειάστηκε να παίξουν βασικοί), είναι καλοί παίκτες και ειδικά ο Κακουλλής. Είναι νεαρό παιδί, ήταν μία καλή αλλαγή στην αρχή, όμως με τον Ματ τιμωρημένο αγωνίστηκε απέναντι στην ΑΕΚ και τα πήγε πολύ καλά. Πέτυχε ένα γκολ, είχε μία ασίστ, το τρέξιμο του ήταν απίστευτο και το αμυντικό του παιχνίδι ήταν καλό. Για εμένα ένα νεαρό παιδί όπως αυτός, να παίζει με αυτόν τον τρόπο και με αυτήν την εμφάνιση είναι πολύ καλό για αυτόν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ