aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Έκλεισε τον τεχνικό διευθυντή και έφυγε

Ομόνοια: Έκλεισε τον τεχνικό διευθυντή και έφυγε

Η παρουσία του Σταύρου Παπασταύρου στην Κύπρο, πέρα από την πώληση του Μπρούνο Φελίπε (που έφερε μαζική αντίδραση των οπαδών της Ομόνοιας) συνδυάστηκε και με τη συμφωνία με τον εκλεκτό για τη θέση του τεχνικού διευθυντή. Ο πρόεδρος, που επέστρεψε χθες στην Αμερική, έδωσε τα χέρια με τον εκλεκτό (δεν είναι τελικά ο Όλα Λάρσον), που θα πιάσει δουλειά περί τα μέσα Φεβρουαρίου.

Η διαδικασία πρόσληψης τεχνικού διευθυντή διήρκησε πολύ καιρό. Είναι κεφάλαιο που χειρίστηκε αποκλειστικά ο πρόεδρος, με τους βασικούς υποψήφιους να ήρθαν στην Κύπρο για τις τελικές συζητήσεις και ο Παπασταύρου κατέληξε στον άνθρωπου που έκρινε ως πιο ικανό να πάρει την Ομόνοια πιο μπροστά.

Ο άνθρωπος που θα κληθεί να «χτίσει» την Ομόνοια της νέας σεζόν (με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για Γερμανό), αλλά και θα δουλέψει σε πλάνο πενταετίας αφού αυτή είναι η επιθυμία της διοίκησης, δείχνοντας και την πρόθεση του Παπασταύρου, έχει κάποιες εκκρεμότητες με άλλο σύλλογο τις οποίες θα επιλύσει σύντομα. Τότε θα δοθεί και η δυνατότητα στην Ομόνοια να επισημοποιήσει τη συνεργασία της και ενδεχομένως να γίνει και παρουσίασή του, αλλά και του πλάνου για το οποίο συμφώνησαν τα δύο μέρη.

Ο τεχνικός διευθυντής, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο ότι είναι έμπειρος σ’ αυτή τη θέση, θα έχει την άνεση του χρόνου να αξιολογήσει τους πάντες στο «Ηλίας Πούλλος», να κάνει έκθεση την οποία θα παραδώσει στον πρόεδρο και αναλόγως να ληφθούν οι αποφάσεις ενόψει της νέας σεζόν και όχι μόνο.

Όσον αφορά στα της συνεργασίας Εταιρείας – Σωματείου, οι δυο πλευρές συμφώνησαν να εισέλθουν σε συζήτηση σύντομα, με στόχο να βρεθεί κοινή φόρμουλα προς όφελος και των δύο.
Κώστας Καλλής

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ