aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Εκεί που πονά, χωρίς ρίσκο

Ομόνοια: Εκεί που πονά, χωρίς ρίσκο

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Οι μετεγγραφές του Ιανουαρίου εμπεριέχουν μεγαλύτερο ρίσκο από αυτές του καλοκαιριού γι’ αυτό για μια ομάδα όπως είναι η Ομόνοια, που ψάχνει παίκτες κατά κύριο λόγο για να διορθώσει τις αδυναμίες της και κατ’ επέκταση να ενισχύσει το ρόστερ της, δεν υπάρχουν περιθώρια λάθος επιλογών.

Κι αυτό είναι κάτι που γνωρίζει καλύτερα απ’ τον καθένα ο τεχνικός διευθυντής των πρασίνων Νίκος Νταμπίζας, ο οποίος βρίσκεται εδώ και καιρό στο ψάξιμο για παίκτες στις θέσεις που «χωλαίνει» η ομάδα.

Το «τριφύλλι» θα αποκτήσει σίγουρα έναν κεντρικό αμυντικό, αφού εκεί παρουσιάζεται και το μεγαλύτερο (αγωνιστικό) πρόβλημα της ομάδας φέτος, αλλά και έναν μέσο που θα καλύψει το κενό το Μπλάτι Τουρέ, ο οποίος θα χάσει αρκετά παιχνίδια της Ομόνοιας, λόγω υποχρεώσεων με την Μπούρκινα Φάσο στο Κόπα Άφρικα.

Η δεύτερη περίπτωση φαίνεται πως βρίσκεται πιο κοντά σε ολοκλήρωση, με τις πληροφορίες ν’ αναφέρουν ότι ο «Ντάμπι» έχει ξεχωρίσει τρεις περιπτώσεις παικτών, αλλά πριν πάρει οριστικές αποφάσεις θέλει να είναι σίγουρος για την επιλογή του.

Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για παίκτες έμπειρους από το «πάνω ράφι» και όποιος κι αν αποκτηθεί θα μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω στη μεσαία γραμμή της ομάδας. Ωστόσο πολλά θα εξαρτηθούν από το οικονομικό σκέλος.

Επιθυμία πάντως είναι το θέμα να κλείσει το αργότερο περί τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας, για να μπορέσει ο παίκτης να εγγραφεί στις 6 Ιανουαρίου και να έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα πρωταθλήματος με την Καρμιώτισσα. Θα ήταν ευχής έργον φυσικά για τον Τζον Κάρβερ να έχει στη διάθεσή του και τον νεοφερμένο στόπερ, με τον Νταμπίζα να… παλεύει και γι’ αυτό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ