aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Εκεί που λύθηκαν τα μάγια με μια σημαντική διαφορά

Ομόνοια: Εκεί που λύθηκαν τα μάγια με μια σημαντική διαφορά

Το ΑΕΚ Αρένα ξυπνά ευχάριστες αναμνήσεις στους οπαδούς της Ομόνοιας. Στο γήπεδο των κιτρινοπρασίνων, βλέπετε, οι πράσινοι έλυσαν τα μάγια 11 χρόνων στις 4 Μαΐου, επικρατώντας 1-0 των γηπεδούχων και κατακτώντας το πρώτο πρωτάθλημα μετά το 2010.

Τέσσερις μήνες μετά και έξι ημέρες μετά, την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου, το τριφύλλι επιστρέφει στο γήπεδο που μπήκε τέλος στην ανομβρία τίτλων. Με μία πολύ σημαντική διαφορά!

Τότε, οι οπαδοί των πρασίνων συνόδευσαν την αποστολή έως την «Αρένα», αλλά τα μέτρα που ίσχυαν τότε για τον κορωνοϊό δεν επέτρεπαν παρουσία οπαδών στις κερκίδες. Περίμεναν να τελειώσει το ματς και επέστρεψαν πανηγυρίζοντας πίσω.

Στο ματς της ερχόμενης Κυριακής, όμως, η Ομόνοια θα έχει στο πλευρό της και τους οπαδούς της. Τα 576 εισιτήρια έκαναν φτερά σε χρόνο ρεκόρ και η ομάδα της Λευκωσίας θα αγωνιστεί στη δύσκολη έδρα της ΑΕΚ, έχοντας στήριξη στη βόρεια εξέδρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ