aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Εκεί που έπαθε τη μεγαλύτερη ζημιά

Ομόνοια: Εκεί που έπαθε τη μεγαλύτερη ζημιά

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Μετά από μια σειρά από ντέρμπι, με ικανοποιητική βαθμολογική συγκομιδή, η Ομόνοια εισέρχεται σ’ ένα πιο βατό πρόγραμμα με παιχνίδια απέναντι σε αντιπάλους που θα έχει τον τίτλο του φαβορί. Βεβαίως, για να αντεπεξέλθει και να μαζέψει τους βαθμούς που θα την οδηγήσουν πιθανότατα στην κορυφή, θα πρέπει το πάθημα του α’ γύρου να της έγινε μάθημα.

Γιατί οι πράσινοι τη μεγάλη ζημιά την υπέστησαν σ’ αυτά τα παιχνίδια. Από σήμερα, λοιπόν, που υποδέχεται τον Εθνικό (16:00), θέλει να επανέλθει στις επιτυχίες μετά από δύο σερί ισοπαλίες και προσβλέπει σ’ ένα νικηφόρο σερί, αξιοποιώντας και την απώλεια βαθμών που θα έχουν οι άλλες ομάδες που βρίσκονται στα ψηλά αφού έχουν μεταξύ τους ντέρμπι.

Οι πράσινοι, σύμφωνα με όσα δηλώνουν, δεν εφησυχάζουν επειδή ο σημερινός αντίπαλός τους βρίσκεται στην τελευταία θέση. Επίσης, δεν ξεχνούν ότι πέρασαν δύσκολα μέχρι να φθάσουν στη νίκη στο Δασάκι απέναντι στον Εθνικό (2-1). Ένα γρήγορο γκολ θα είναι ευχής έργον για την ομάδα του Μπεργκ, αφού θα υποχρεώσει τον αντίπαλο να αλλάξει το πλάνο του που αναμένεται να είναι συντηρητικό έχοντας ως στόχο το μηδέν παθητικό. «Θα είναι ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι, προετοιμασμένοι και να φτάσουμε κοντά στο καλύτερό μας επίπεδο», είπε ο Μπεργκ για το σημερινό ματς.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ