aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Έκανε πράξη το… ένα γκολ και γρήγορα

Ομόνοια: Έκανε πράξη το… ένα γκολ και γρήγορα

Σημαντικό στοιχείο που παρουσιάζει η Ομόνοια στα τελευταία παιχνίδια της, που έχει ως αποτέλεσμα να συμβάλει σε συνεχόμενες επιτυχίες, είναι το γρήγορο γκολ. Ήταν κάτι που της έλειψε το προηγούμενο διάστημα.

Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι, στο πρώτο 15λεπτο των αγώνων της στο πρωτάθλημα, είδε δίκτυα μόλις δύο φορές σε 18 αγωνιστικές και αυτά ήταν στα δύο από τα τρία τελευταία παιχνίδια της. Μάλιστα με τον ίδιο πρωταγωνιστή. Απέναντι στον Απόλλωνα (Μπρούνο 3’) και στη Δόξα (Μπρούνο 11’). Επίσης, σκόραρε νωρίς και στο παιχνίδι με το Παραλίμνι (Κακουλλής 22’). Κοινό χαρακτηριστικό των τριών πιο πάνω αγώνων; Ότι η Ομόνοια έφθασε στη νίκη και μάλιστα χωρίς να δεχθεί γκολ. Και γενικότερα το τελευταίο διάστημα οι πράσινοι βλέπουν δίκτυα στο πρώτο ημίχρονο.

Και έχει εξήγηση: η ομάδα μπαίνει και το δείχνει με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα, επιθετική διάθεση και ψάχνει με υπομονή το γρήγορο γκολ. Ο Φερέρα, που θέλει την Ομόνοια να παίζει γρήγορα και επιθετικά, αναμένει ανάλογη συνέχεια, που θα επιτρέψει στην ομάδα του να φθάσει σε νέες επιτυχίες. Παράλληλα, χτίζοντας νικηφόρο σερί, οι ποδοσφαιριστές μπαίνουν στο παιχνίδι με αυτοπεποίθηση, κυνηγώντας με μανία τα γκολ που θα τους οδηγήσουν στην επιτυχία. Αυτό θα θελήσουν να κάνουν και στο αυριανό ντέρμπι με την ΑΕΛ, αντίπαλος που διαθέτει μια από τις καλύτερες αμυντικές γραμμές του πρωταθλήματος. Είναι δυσκολοκατάβλητη και θα χρειαστεί υπομονή για να της διασπάσουν την άμυνά της.

«Το περιμένουμε να είναι δύσκολο. Αν κοιτάξουμε τα τελευταία τους αποτελέσματα, βλέπουμε ότι τα καταφέρνουν πολύ καλά στο να μη δέχονται γκολ. Αυτό δείχνει ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Είχαν ένα καλό αποτέλεσμα το περασμένο Σαββατοκύριακο. Έρχονται στον αγώνα με αυτοπεποίθηση. Όμως, αγωνιζόμαστε στην έδρα μας και θα πρέπει να δώσουμε συνέχεια στη βελτίωση που δείχνουμε», σχολίασε ο Μπράντον Μπάρκερ στο «OFC TV». Όσο για τα κλειδιά που θα οδηγήσουν την Ομόνοια στην επιτυχία, είπε: «Νομίζω τα κλειδιά είναι να κάνουμε τα βασικά πράγματα σωστά και να βάλουμε την μπάλα στα δίκτυα. Να συνεχίσουμε να παίζουμε όπως κάνουμε μέχρι στιγμής και ακόμη καλύτερα. Πάμε με αυτοπεποίθηση και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Η προετοιμασία των πρασίνων ολοκληρώνεται σήμερα, με τον Βέλγο τεχνικό να υπολογίζει ξανά τους Κούσουλο και Μπέζους. Αντιθέτως, θα απουσιάσουν οι τραυματίες Χαραλάμπους, Παπουλής και Ζαχαρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ