aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Εισφορές σε πέντε φιλανθρωπικά ιδρύματα

Ομόνοια: Εισφορές σε πέντε φιλανθρωπικά ιδρύματα

Εκπρόσωποι από πέντε φιλανθρωπικά ιδρύματα επισκέφθηκαν τα γραφεία της Ομόνοιας και παρέλαβαν τις εισφορές από τη διάθεση των «Μασκών Προσώπου Πολλαπλής Χρήσης» και των «Ασπίδων Προστασίας Προσώπου»!

Η ενημέρωση της Ομόνοιας

Εκπρόσωποι από πέντε φιλανθρωπικά ιδρύματα επισκέφθηκαν χθες το απόγευμα τα γραφεία μας και παρέλαβαν τις εισφορές από τη διάθεση των «Μασκών Προσώπου Πολλαπλής Χρήσης» και των «Ασπίδων Προστασίας Προσώπου»!

Το παρών τους έδωσαν εκπρόσωποι από τον ΠΑΣΥΚΑΦ, το Curicon Foundation for Children, τα «Μοναδικά Χαμόγελα, το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα «Τοξότης» και τον Σύνδεσμο «Ένα Όνειρο Μία Ευχή». Το ποσό που παραδώσαμε αποτελεί μία μικρή βοήθεια προς συνανθρώπους μας που δίνουν αυτήν την περίοδο τον δικό τους αγώνα.

Ο κόσμος της Ομόνοιας έδειξε ξανά τη μεγαλοψυχία του με τη μεγάλη του ανταπόκριση στην αγορά «Μασκών Προσώπου» και «Ασπίδων Προστασίας Προσώπου» και του αξίζουν συγχαρητήρια! Υπενθυμίζουμε πως με κάθε αγορά γινόταν και εισφορά στα φιλανθρωπικά ιδρύματα που αναφέραμε πιο πάνω.

Εμείς υποσχόμαστε πως θα συνεχίσουμε με αμείωτο ρυθμό την προσφορά μας στην κοινωνία!

ΣΟΦΗ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ (Αναπληρώτρια Εκτελεστική Διευθύντρια Συνδέσμου ΠΑΣΥΚΑΦ)

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΝΗΝΤΑΕΞ (Πρόεδρος Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μία Ευχή»)

ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ (Διευθυντής Curicon Foundation for Children)

ΚΛΑΙΡΗ ΛΟΝΤΟΥ (Επικεφαλής / Συντονίστρια Συνδέσμου «Τοξότης»)

ΠΑΥΛΟΣ ΚΟΡΩΝΗΣ (Μέλος Διοικητικού Συνδέσμου «Μοναδικά Χαμόγελα»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ