aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Εισέρχονται στην... τελική εξέταση για τον προπονητή

Ομόνοια: Εισέρχονται στην… τελική εξέταση για τον προπονητή

Σαν τις τελικές εξετάσεις για θέση σε Πανεπιστήμια, μοιάζει η διαδικασία που ακολουθείται στην Ομόνοια για την επιλογή του νέου προπονητή. Η σχετική λίστα με τους βασικούς υποψήφιους είναι στο τελικό στάδιο να συμπληρωθεί, αρχίζοντας τις συνεντεύξεις στις οποίες θα συμμετέχουν τα μέλη της επιτροπής που συστάθηκε για την εξεύρεση του αντικαταστάτη του Μπεργκ. Δηλαδή οι Παπασταύρου, Χαραλαμπίδης και Ταραπουλούζης. Τον καταρτισμό της σχετικής λίστας, μετά από αξιολόγηση ανέλαβε κατά κύριο λόγο ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ με τη συμβολή και του Χαραλαμπίδη και απ’ εδώ και πέρα θα εμπλακεί και ο πρόεδρος.

Ουσιαστικά οι Ταραπουλούζης και Χαραλαμπίδης θα κάνουν την επιλογή των βασικών υποψηφίων, θα τους παρουσιάσουν στον πρόεδρο και θα ακολουθήσουν οι συνεντεύξεις που θα κρίνουν την απόφαση για τον εκλεκτό. Λίγο ή πολύ οι προπονητές των οποίων το όνομά τους θα πάρει θέση στη μικρή λίστα, θα πρέπει να πληρούν τα κριτήρια που τέθηκαν.

Στις συνεντεύξεις, αυτός που θα πείσει περισσότερο τον πρόεδρο της Ομόνοιας, θα κερδίσει και συμβόλαιο. Στη λίστα που καταρτίζεται σταδιακά, αφού ονόματα γράφονται και σβήνονται, ενδέχεται να υπάρχουν και προπονητές που δούλεψαν ξανά στην Κύπρο και είχαν επιτυχίες. Σίγουρα προτάθηκαν, άγνωστο όμως εάν κέρδισαν και θέση στη λίστα με τους βασικούς υποψήφιους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ