aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Είπε «αντίο» στην Εθνική ο Χούμποτσαν

Ομόνοια: Είπε «αντίο» στην Εθνική ο Χούμποτσαν

Το τέλος της θητείας του στην Εθνική Σλοβακίας ανακοίνωσε ο Τόμας Χούμποτσαν. Ο έμπειρος αμυντικός της Ομόνοιας σε δηλώσεις του στην πατρίδα του ανακοίνωσε ότι δεν θα φορέσει ξανά τη φανέλα με το εθνόσημο στήθος.

Οι σχετικές δηλώσεις

«Δεν ξεκουράστηκα καθόλου το 2021, πάντα είχα υποχρεώσεις είτε με την ομάδα μου είτε με την εθνική. Στην αρχή της χρονιάς γεννήθηκε ο τρίτος μου γιος, οπότε όταν δεν είμαι σπίτι η γυναίκα μου έχει τρία παιδιά να προσέχει. Υπάρχουν δυσκολίες όταν ζεις στο εξωτερικό, γι΄ αυτό έχασα τον αγώνα του Νοεμβρίου. Κατά τη διάρκεια αυτής της απουσίας κατάλαβα πως δεν μπορώ να συνεχίσω. Και η ηλικία μου έπαιξε ρόλο στην απόφαση αυτή.

Νιώθω πολύ χαρούμενος με όλο τον χρόνο που πέρασα στην εθνική ομάδα, είχα να κάνω με φανταστικούς ανθρώπους, πραγματικά το απόλαυσα. Το καλύτερο μου ματς ήταν το τελευταίο στο Γιούρο του 2016 στη Γαλλία, κόντρα στην Αγγλία. Μετά από μια ηρωική εμφάνιση πήραμε ισοπαλία και προκριθήκαμε στους 16».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ