aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Είναι ξεκάθαρο, δεν λέει να βρει τη λύση…

Ομόνοια: Είναι ξεκάθαρο, δεν λέει να βρει τη λύση…

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Τέσσερα ματς πρωταθλήματος, συντελεστής τερμάτων για την Ομόνοια 2-3. Τραγικός απολογισμός όσον αφορά στο ενεργητικό, για μια ομάδα που θέτει υψηλούς στόχους. Πού πας με δυο γκολ σε τέσσερα ματς… Είναι ξεκάθαρο πως, η Ομόνοια παρουσιάζει τεράστιο επιθετικό πρόβλημα και παρόλο που φάνηκε από την περίοδο της προετοιμασίας, όπως παραδέχθηκε και ο Ολίβα, δεν λέει να βρει τη λύση.

Παρόλο που διαθέτει τον κορυφαίο σκόρερ των προηγούμενων δυο σεζόν δεν βλέπει δίχτυα. Γίνεται λόγος για τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται η Ομόνοια αφού δεν παίζει με τους εξτρέμ, με αποτέλεσμα να μη μεταφέρεται η μπάλα από τα άκρα στην αντίπαλη περιοχή και στον Άγγλο επιθετικό.

Είναι κάτι που θα πρέπει να απασχολήσει πιο έντονα τον Ολίβα και με αλλαγή στο παιχνίδι της ομάδας και ίσως με την παρουσία νέων προσώπων στην ενδεκάδα, να επιδιώξει να βάλει ένα τέλος στο επιθετικό πρόβλημα που παρουσιάζει η Ομόνοια. Και όσο δεν έρχονται τα γκολ, σαφώς και δημιουργείται και κακή ψυχολογία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ