aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑOμόνοια: Είναι κάτι τέτοιες βραδιές...

Oμόνοια: Είναι κάτι τέτοιες βραδιές…

«Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε». Η Ομόνοια έφυγε με «διπλό» από το Μακάρειο δίχως ο Ολυμπιακός να αντιληφθεί πως και γιατί κατάφεραν οι «πράσινοι» να τους επιβληθούν. «Ευτύχησαν να σκοράρουν χωρίς καλά – καλά να καταλάβουμε πως πέτυχαν τα γκολ», είπε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Σεραφείμ μετά το τέλος του αγώνα που βρήκε το «τριφύλλι» να κερδίζει με 2-0.

Και ο Χένινγκ Μπεργκ στη συνέντευξη Τύπου υπογράμμισε πως η ομάδα του δεν έφτασε σε υψηλά στάνταρ απόδοσης, τονίζοντας ότι σε αυτό έπαιξαν ρόλο και τα δύο τέρματα του Ματ Ντάρμπισαϊαρ στο πρώτο ημίχρονο. Η Ομόνοια τελείωσε τη δουλειά από το πρώτο σαρανταπεντάλεπτο και ακολούθως διαχειρίστηκε άψογα το υπέρ της προβάδισμα. Κινδύνευσε από ελάχιστα έως καθόλου, με τον Κοστέλ Παντίλιμον στο ντεμπούτο του με τη φανέλα των «πρασίνων» να έχει ένα πολύ ήσυχο βράδυ.

Είναι κάτι τέτοιες βραδιές, που οι ομάδες με πρωταγωνιστικούς στόχους δεν είναι στα καλύτερά τους, στις οποίες σημασία έχει να μπαίνουν οι τρεις βαθμοί στο σακούλι. Και η Ομόνοια κατάφερε να ξεπεράσει ένα αρκετά δύσκολο εμπόδιο, όπως αυτό του σκληροτράχηλου Ολυμπιακού. Στα θετικά το γεγονός ότι ο Ντάρμπισαϊαρ σκόραρε δις και δείχνει «ζεστός», ενώ στα ανησυχητικά καταγράφεται ο τραυματισμός του Γιαν Λέσγιακς.

Διαβάστε επίσης: O «στρατιώτης» Ματ τελείωσε νωρίς τη δουλειά για την Ομόνοια (vid & pics)

Ο Τσέχος δεν είχε χάσει λεπτό συμμετοχής έως τώρα στο πρωτάθλημα, όμως αποχώρησε με πρόβλημα στον ώμο και όπως είναι λογικό επικρατεί ανησυχία για τον τραυματισμό του. Νεότερα για την κατάσταση της υγείας του θα γίνουν γνωστά από Δευτέρας όταν θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Το κενό του στο αριστερό άκρο της άμυνας κάλυψε ο Χούμποτσαν που αποδεικνύεται «τζόκερ» στα χέρια του Μπεργκ. Ο Σλοβάκος έπαιξε και στις τέσσερις θέσεις της άμυνας (δεξί μπακ, δεξί στόπερ, αριστερό στόπερ, αριστερό μπακ), αντικαθιστώντας όποτε κρίθηκε αναγκαίο τους Μαυρία, Λούφτνερ, Λανγκ και Λέσγιακς.

Διαβάστε επίσης: Μπεργκ για Χριστοφή: «Εύχομαι τα καλύτερα, αλλά όχι μαζί μας»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ