aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΟμόνοια: «Είναι καθήκον μας...» (υποχρεωτικά 1000 εισιτήρια)

Ομόνοια: «Είναι καθήκον μας…» (υποχρεωτικά 1000 εισιτήρια)

Όπως ενημέρωσε η Ομόνοια, έχει ξεκινήσει η προπώληση των εισιτηρίων για τον ευρωπαϊκό αγώνα με την Γιαστρέμπσκι.

Αναλυτικά: «Αντίστροφα μετρούν στην Ομόνοια για τον ευρωπαϊκό αγώνα της ερχόμενης εβδομάδας. Το «τριφύλλι» μετά την πρόκριση στον 3ο γύρο του CEV Champions League, έχει μπροστά του μια τεράστια πρόκληση κόντρα στην πανίσχυρη αντίπαλο Γιαστρέμπσκι, η οποία είναι πρωταθλήτρια Πολωνίας. Το παιχνίδι απέναντι στους Πολωνούς θα διεξαχθεί την Τετάρτη 8/11, στο στάδιο «Ελευθερία» και θα αρχίσει στις 20:00.

H Oμόνοια χρειάζεται οπωσδήποτε την συμπαράσταση του κόσμου της για να πανηγυρίσει άλλη μια επιτυχία. Υπενθυμίζεται πως η ομάδα μας θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμο αν δεν διατεθούν τουλάχιστον 1000 εισιτήρια. Καθήκον όλων μας είναι να βρεθούμε την Τετάρτη στο κλειστό και να στηρίξουμε αυτή την ομάδα που κάθε χρόνο μας χαρίζει επιτυχίες σε Κύπρο και Ευρώπη.

Διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και παίκτες απευθύνουν κάλεσμα στον κόσμο της Ομόνοιας όπως γεμίσει το στάδιο την ημέρα του αγώνα. Η διάθεση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει και γίνεται καθημερινά στα εκδοτήρια «Ομόνοια-Primetel», ενώ εισιτήρια έχουν σταλεί στη Θυρα 9 και τους Συνδέσμους φιλάθλων Λάρνακας, Λεμεσού. Η τιμή του εισιτηρίου-εισφορά εισόδου θα είναι στα 5 ευρώ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ